Vietinghoff kérdése:
26 évesen felmondtam a munkahelyemen, mert nagyobb kihívásra vágytam, de nagyon megbántam. Van lehetőség ma Magyarországon újra munkát találni?
Figyelt kérdés
Szerettem volna egy új szakmát/hivatást, de rájöttem, hogy rossz döntés volt, és szeretnék visszatérni az eredeti képzettségemhez (közigazgatásba). Egyetemi végzettségem van, jól beszélek németül és angolul is, és van 1,5 év munkatapasztalatom.2013. aug. 31. 17:04
1/5 anonim válasza:
Biztos találsz csak keresni kell.
2/5 anonim válasza:
Már megbocsáss, de ismét bebizonyosodott, hogy a diplomával nem jár automatikusan ész is!
Amikor felmondtál, már meg kellett volna lenni az új tuti állásnak.
Azt hitted, hogy két kézzel fognap kapkodni utánad? Sajnos a mai magyarországon ez nem így van. Több diplomás, nagyobb tapasztalattal rendelkező emberek vannak utcán.
Legközelebb, mielőtt "új kihívásokra" vágysz, legyen meg az új munka, mielőtt felmondasz.
Új munkát a végzettségeddel fogsz találni, szerintem nem is sok idő alatt, maximum nem lesz az álommunka elsőre.
3/5 anonim válasza:
A másodiknak válaszolónak nagyon is igaza van. Sok diplomást láttam már elkövetni ezt a hibát ...
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazatok van. Még annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem a semmiért hagytam ott a munkám, hanem fölvettek egy egyetem nappali tagozatára, amiről azt hittem, hogy nagyon nekem való, de azonnal jött a hideg zuhany, hogy elszámítottam magam, és az a közeg már nem nekem való.
2013. szept. 1. 10:42
5/5 anonim válasza:
Lehet munkát találni, igen. Kérdés az, hogy mennyire könnyen és mikor sikerül a tényleges szakmádba vágó munkahelyet megtalálnod. De szerintem a kulcs, hogy folyamatosan és sok helyre kell jelentkezést küldened. Keresd fel a régi kollégákat vagy akiket ismersz és ebben a szakmában dolgoznak, hogy segítsenek. Spontán is jelentkezhetsz, ami az jelenti, hogy akkor is küldesz egy adott helyre önéletrajzot, ha ténylegesen nem is hirdetnek, de Te dolgoznál ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!