28 évesen milyen munkát végeznétek?
28eves srác vagyok
18eves korom óta dolgoztam egy cégnél mint sofőr.
A cég tulaja kirúgott mindenkit. Abbahagyja.
Ti milyen munkát keresnetek 0tapasztalattal.
Sofőr nem szeretnék maradni..olyan munkát keresnék amivel érni is fogok valamit és tanulok is.
Hat en anno sajat magamnak kezdtem el, dolgozni egeszseges taplalkozassal kapcsolatban, segitettem mebeteknek minden tudas nelkul es sok penz volt benne, persze attol fugg melyik ceg termeke az mert vannak a lehuzosak.
Na meg komuves munkaval adtam meg par haveroknak melot mert abban is benne vagyok de sajna ehhez meg kell tapasztalat .
Bar 28 evesen siman tanulhatsz meg es suli alatt gyakorlati munkahelyre siman mehetsz
Itthon nem lehet válogatni, ha nem vagy fideszes. Olyan munkát vállalnék ahova felvennének.
De inkább kimennék. Semmi jövőkép nincs ebben az országban, hiába is tanulnál bármit is. Tök felesleges ide a tudás.
Ahhoz még pont elég fiatal vagy, hogy világot láss, ne punnyadj itthon.
-Enterprise architect
-Full stack developer
Van valami szakmád? Érettségi? Milyen jogsival vezettél?
A sofőrök egy értelmes cégnél azért nem keresnek olyan rosszul, nah most te 0 tapasztalattal szart se fogsz kapni egy új pályán erre azért készülj fel.
Ősztől indulnak az ingyenes képzések, itt tudsz rákeresni:
Olyan szakmát válassz, ami érdekel, aztán majd utána jobban tudsz haladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!