Éreztétek már,hogy elegetek van a gyári/céges életből?
Jelenleg 25 éves vagyok,20 éves korom óta dolgozok (van technikusim,Okj-m)
Konkrétan az évek során sajnos sok gyárat megjártam,és különböző területeket próbáltam ki magam,sokszor belefutottam abba hogy kevés pénzért dolgoztam,voltak helyek ahol a környezet volt rossz,de volt olyan hely is ahol a többműszakos munkarend miatt hagytam ott.
Jelenleg 1 műszakban dolgozom,de kezdem érezni hogy elegem van ebből a gyári "Robot,monoton" munkából,és szeretnék valami másban dolgozni,ahol nem kell megdöglenem.
Jelenleg fogalmam sincs még milyen irányban akarnék menni,gondolkoztam a vendéglátásba,vagy egyszerű bolti,eladói munkába.
Szerintetek melyik érné meg a legjobban?Vagy milyen irányt ajánlanátok?
Ti is éreztetek már ilyet hogy elegetek van a gyári életből,és mást csinálnátok?
Normális,válaszotokat nagyon megköszönom :)
Nekem is tele lett a t.köm, 40 év alkalmazotti lét után váltottam.
Most a hobbim a munkám. Biztos van olyan tevékenység, amit akár ingyen is végeznél, csak mert érdekel, vagy szereted. Az a neked való munka, így olyan helyre kell menned, ahol ezt csinálhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!