Miért félnek tőlem a munkatársak, ha normális vagyok roma létemre?
Figyelt kérdés
júl. 30. 05:31
1/8 A kérdező kommentje:
Már itt vagyok egy hete.
júl. 30. 05:31
2/8 anonim válasza:
Mert az egy hét kevés ahhoz, hogy alaposabban megismerjenek.
3/8 anonim válasza:
"roma létedre"? Te ilyen romagyűlölő roma vagy?
Ha Te a saját etnikumodat lenézed, miért csodálkozol más reakcióján?
4/8 anonim válasza:
Én nem is állok le az ujjakkal viskurálni.. 2 hét után ha marad akkor beszélek velük vagy legalább a nevüket meg kérdezem. 1 hét a max nálunk és volt nincs.. Ha roma ha nem az. Idő kell nekik és lassan befogadnak.
5/8 anonim válasza:
1 hét édes kevés arra, hogy megismerjenek.
6/8 anonim válasza:
1 hét semmi. Az első héten velem sem voltak olyan nagy puszipajtások a munkatársaim, pedig én hó fehér vagyok. Aztán lassan egy éve dolgozok a helyemen és mostmár vannak közös témák, közös poénok, közös élmények.
Ha elmegyünk egymás mellett, akkor sok emberrel váltunk pár szót, stb.
7/8 anonim válasza:
" Te ilyen romagyűlölő roma vagy?"
Inkább troll gyanús. Vagy méginkább jóhiszemű provokátor, aki pozitív szándékkal, de esetlenül akarja felhívni a figyelmet valamire.
8/8 anonim válasza:
#4 Pedig lehet, hogy valamelyik új kollégád még magyarul is megtanítana...
*újakkal
*diskurálni
*megkérdezem
A hiányzó vesszőkről és a mondatok végén a dupla pontokról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!