Miért kér egy főnök baromságokat?
Leltározásnál:
Olyan listát kérek ami nem a gépből van hanem ami a helyszínen.(helyszinre nekem kéne kimenni én vagyok a leltározó ellenőr de engem nem eneged ki sehova üljek a gépnél- ez is wtf..)ő megy ki leltárazni.
(És nyilván az van a gépben ami a helyszinen van, eltérések esetén meg a táblázatban frissítve van az egész. Frissítés után megszólal hogy ez a lista már megint a gépből van.)
Honnan a f.szombol lenne máshonnan?
Írjam le kézzel?
Meg odaadom az ávételiket nem találja és letagadja hogy odaadtam meg ilyeneket csinál.
Folyamatos a konfliktus vele.
Nem egyszer vitázunk. Nem gyáva vagyok. Csak komolyan nem értem hogy kérhet valaki teljesen inlogikátlan dolgot egy alkalmazottól? Hogy lehetnek vezetők olyan emberek akik a szakmához teljesen inkompetensek?
Várom mjkor vesznek már fel máshova addig meg ez a kérdés az aktuális.
Hogy nem rugnak ki ilyeneket? Hogy lehetnek felettesek is olyanok hogy hülyéket alkalmaznak vezetésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!