Volt már olyan gondolatod, hogy bárcsak ne kéne dolgoznod soha többé?
Figyelt kérdés
júl. 22. 06:44
2/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy munkamániás lettem, így nekem az a bajom, hogy dolgozni szeretek, de nem ebben a társadalomban, ahol mindenki csak nyafogni tud. Ezen meg nem tudok változtatni.
5/21 anonim válasza:
Volt
Azóta is a passzív jövedelmeimből élek.
6/21 anonim válasza:
Igen. Ezen akarok változtatni egy jobb állás lehetőséggel, amivel többet kereshetek és abból lesz lehetőség tovább fejlődni. Nekem kell ,hogy valamit csináljak és ha valamit csinálnom kell, az legyen értelmes.
8/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon keveset vagyok szabin is, mert egyedül látom el a feladatokat a munkahelyen és nincs aki helyettesítsen.
Múlt héten voltam egy hét szabadságon végre. Most tudatosult bennem, hogy mennyire kevés időt vagyok otthon, keveset találkozok a párommal, foglalkozom a hobbijaimmal. Aztán elmegy így az élet.
Tudom az a normális, hogy dolgozunk, csak azért néha elkeserítő ha így belegondolunk.
Érdekes mert korábban főiskolásként meg pont, hogy vártam a nyári munkát, mert már unnatkoztam nyári szünetben otthon. Most már visszasírom...
júl. 22. 07:26
9/21 anonim válasza:
Annyiszor, mint csillag az égen!
Egyszer talán megvalósul, ha minden jól megy. ")
10/21 anonim válasza:
#8 miért nem váltasz? Nem mindehol ilyen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!