Miért nem figyelnek a munkáltatók a dolgozók mentális egészségére?
Elkezdtem mentálisan szétesni, és ez bizonyítottan a munkahely miatt alakult ki nálam az az egész.
- kényszerbeteg lettem
- inszomniában szenvedek
- folyamatos stresszben, lelkileg zaklatott állapotban vagyok
- evési zavarok alakultak ki.
- motiválatlanság
Stb.
Egyszerűen hihetetetlen, hogy a munkáltatókat CSAK az érdekli, hogy dolgozz (és még meg sem fizetnek).
Holnap megyek az orvoshoz, mert egyre rosszabbul vagyok.
Te mennyire figyelsz magadra, hogy idáig eljutottál?
Kivel közölted a munkahelyen a problémáidat?
Még mielőtt valaki bedobná az áldozahibáztásos kártyát: nem várható el, hogy másik embert jobban érdekelje másik ember egészsége, mint amennyire önmagát érdekli, főleg ha az illető nem is tud róla.
Senkivel nem közöltem, ugyanis senkit nem érdekel.
Elmondtam a főnöknek az egyik stresszfaktort, de nem csinált semmit. Nem azért, mert nem tudott volna, hanem azért, mert nem akart. Sőt, hülyeségnek minősítette amit mondtam.
Most viszont mentálosan szétestem, eddig bírtam.
Szóval dolgozom a felmondólevelemen. Hétfőn viszem be.
Mert nem tudják hogy mentálisan egészségesebb munkaero meg akiket dícsérnek akiket bíztatnak jobban teljesitenek minz azok akiket mobbingolnak akiken nárciskodnak.
De a társadalom választja veszi fel amugy a nárci vezetoket is.
Akiknem ugye alapelve hogy verni kell a rabszolgát nehogy feljebb kapaszkodjon netán kitúrjon a székből a végén.
Még azokat is mobbingolják akik tul jol dolgoznak..
Szerintem én is nárcisztikus vezető leszek.
Azt tanulom ugyanis, hogy ha jófej vagy, az senkit sem érdekel. Ellenben, ha önző, törtető, akkor feljebb jutsz a hierarchián.
"Holnap megyek az orvoshoz, mert egyre rosszabbul vagyok."
Holnap vasárnap van. A problémád nem sürgősségi eset, így max hétfőn mész.
Amúgy hogyan lett bizonyítva, hogy mindez a munkahelyed miatt van?
Hondolom munka elott nem volt szétesve. Ha valami toxic az valoban meg is látszik kesobb.
En megfigyeltem a nárci vezetoket ahogy felfelé nyalnak, képesek ugyis barákozni a felettesekkel hogy kozben rühellik, és nagyon jó álarcaik szoc.skylljeik vannak. Nekem nem menne.
Persze a lefelé tapos elv is alap náluk. Nekem az se menne hogy szorgalmas becsuletes embereket tapossak csak azért hogy tudja hol a helye.
Ezekben van egy olyan kisebbrendusegi érzés onbiz.hiány hogy ehhez valoban sérültnek kell lenni. Sztem nem tanulható mert belülről élteti az egész hogy belul rohadnak.
"Amúgy hogyan lett bizonyítva, hogy mindez a munkahelyed miatt van?"
Hát mi miatt lenne?
Én tudom, hogy mi okozza bennem a stresszt. Nincsenek más stressz faktok az életemben.
Például a kényszerbetegségem amiatt alakult ki, hogy a munkahelyen a higiénia rossz. 5 percenként nyomom magamra a kézfertőtlenítőt. Véresre mostam a kezem már emiatt.
Ráadásul vannak olyan stresszfaktorok, amik CSAK OTT jelentek meg, a külvilágban nem, mert nem találkozom olyanokkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!