Mennyire gyakori hogy a 25. életév betöltése után a munkáltató megemeli a bért, hogy fennmaradjon az a nettó, amit kaptam?
21
Te mitől vagy ennyire frusztrált? :D Attól, hogy egy 24 évesnek jobb érdekérvényesítő képessége van, mint neked?
Lehet magadon kéne dolgozni...
23
A vállalatok nem fizetik azt, akinek a munkája nem termel számukra hasznot. Ha annyira haszontalanok lennének, rövid időn belül megszabadulnának tőlük. Szerintem veled van a baj, ha vénemberként sem jutottál oda, hogy becsületes összeget keress, és inkább itt vered a nyálad, amiért egyeseknek volt eszük tanulni.
Te tényleg vészesen ostoba lehetsz, ha azt hiszed, hogy a vállalatvezetők, akik 5 forintért a saját anyjukat eladják majd a semmire fizetnek embereket hosszú távon. 😂
Nem csodálom, hogy ennyi éssz semmire sem vitted.
Mindenképpen érdemes jelezni a munkáltató felé a fizetésemelési igényedet. Néma gyermeknek ugye...
Sok munkaadó inkább kifizet egy nagyobb összeget, de nem vállalja a felmondással járó macerát plusz az új kolléga betanításának költségeit.
Nyilván azt, aki lapít, mint szar a fűben, és hálás imát rebeg, hogy dolgozhat egyáltalán, azt ki fogják használni a végsőkig. Ezért érdemes tudatosnak lenni.
28, de miért kellene emelni a fizetését? Változik a munkaköre, feadatai, munkaideje, bármi? Nem.
megszűnik az adókedvezménye, ennyi. Ennek a bruttó béréhez semmi köze. eleve olyan bruttó érben kell megállapodni, ami kedvezmény nélkül is elég nettót biztosít.
29
Ha figyeltél, nem azt mondtam, hogy a munkáltatónak kötelessége emelni, hanem azt, hogy a munkavállalónak érdemes kérni. Mit nem értünk ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!