Mennyire gyakori hogy a 25. életév betöltése után a munkáltató megemeli a bért, hogy fennmaradjon az a nettó, amit kaptam?
Figyelt kérdés
2025. januárban töltöm be a 25. évemet és így utoljára januárban tudom érvényesíteni az szja mentességemet. Ezután csökken a nettó bérem. Mit javasoltok, mit tegyek, abban az esetben ha a munkáltatóm nem arról ismert, hogy fizetésemeléseket ad? Köszi előre is a ti tapasztalataitokat.2024. júl. 15. 00:29
2/45 A kérdező kommentje:
Diplomával rendelkező vagyok és egy multinál dolgozok. Mit javasoltok? Kezdjek el majd később más állás felé nézni?
2024. júl. 15. 00:44
4/45 anonim válasza:
Örülsz, hogy eddig nem kellett adóznod.
5/45 anonim válasza:
Nem fog annyit rádobni, hogy egyenlítsen, felejtsd el. Ha ugyan ennyit szeretnél kapni, akkor más munka után kell nézned.
6/45 anonim válasza:
Akkor mi értelme lenne a fiatalok kedvezményének, ha utána is ugyanannyit keresnél?
Semmi.
Pont erről szól a dolog, hogy az életkezdést könnyítik meg.
Nem elszórmi kell, hanem félretenni a későbbi, nehezebb időkre.
7/45 anonim válasza:
Nem. Elkezdik csipegetni az addigi fizetésedet nagyüzemben.
8/45 anonim válasza:
Más munkát keresel max, emelni nem fognak, maximum ha jó arcok ÉS jó dolgozó vagy, akit meg akarnak tartani, 10-20 ezret ki tudsz alkudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!