Mit lehetne tenni egy főnökkel, aki ilyen helyzetben is úgy tesz, mintha semmi nem történt volna? 22/L
Egy étteremben dolgozom, ahol pár napja 5 srácot kellett kiszolgálnom, akik nem mellesleg elég gazdagok is voltak (szokatlan azon a helyen, ahol dolgozom, nem ilyen kaliberű emberek szoktak itt megfordulni. Azt sem tudom, hogy találtak ide egyáltalán). A lényeg, hogy az egyikőjük elkezdett elég obszcén dolgokat mondani nekem, illetve megfogta a seggemet. Amikor látta, hogy terhes vagyok, kérdezte, hogy van-e apja is vagy csak úgy összeb@sztam-e valakivel. A többiek meg mindvégig csak röhögtek. Egyedül csak az egyik srácon láttam, hogy nem tetszik neki ez az egész. Mielőtt elmentek volna, gyorsan odajött hozzám, bocsánatot kért, és mondta, hogy a fent említett srác kb mindenkivel így bánik, mindenkit lenéz és úgy kezeli az embereket, mintha a csicskái lennének. Illetve, hogy van egy cége, amit az apja intézett neki, máskülönben nem tartana ott az életben, ahol.
A főnököm pedig csak legyintett, hogy túlreagálom a dolgot. Szerinte nem kellene ekkora ügyet keríteni ebből, ha nem tetszik, el lehet menni.
Hogyan látszik valakin, hogy gazdag?
Egyébként a fogdosás után kellett volna megtagadni a kiszolgálást, esetleg rendőrt hívni. Mégis milyen putri ez?
Egyébként a valóságban ma már egy nagyobb hatalmú ember többet kockáztat az ilyen viselkedéssel, mint egy átlagos, tehát a gdzdagfiú toposzt stílusidegennek érzem.
#12: öten voltak, gondolom, max egy autóval. Honnan tudhatta a Kérdező, melyikőjüké?
A ruházat, talán, én nem látok különbséget ezekben.
Étel: maga a Kérdező írja, hogy ez nem egy nívós hely. Miből tudtak rendelni, hogy olyan drága legyen?
#19: Te tényleg ennyire nehezen fogod fel?
A semmi is jobb annál, minthogy az alkalmazottat oktatja ki arról, hogy ő a hülye. A főnök kiállhat érte, megtagadhatja a kiszolgálást stb.
Nem lehetsz ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!