Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehetne tenni egy főnökkel...

Mit lehetne tenni egy főnökkel, aki ilyen helyzetben is úgy tesz, mintha semmi nem történt volna? 22/L

Figyelt kérdés

Egy étteremben dolgozom, ahol pár napja 5 srácot kellett kiszolgálnom, akik nem mellesleg elég gazdagok is voltak (szokatlan azon a helyen, ahol dolgozom, nem ilyen kaliberű emberek szoktak itt megfordulni. Azt sem tudom, hogy találtak ide egyáltalán). A lényeg, hogy az egyikőjük elkezdett elég obszcén dolgokat mondani nekem, illetve megfogta a seggemet. Amikor látta, hogy terhes vagyok, kérdezte, hogy van-e apja is vagy csak úgy összeb@sztam-e valakivel. A többiek meg mindvégig csak röhögtek. Egyedül csak az egyik srácon láttam, hogy nem tetszik neki ez az egész. Mielőtt elmentek volna, gyorsan odajött hozzám, bocsánatot kért, és mondta, hogy a fent említett srác kb mindenkivel így bánik, mindenkit lenéz és úgy kezeli az embereket, mintha a csicskái lennének. Illetve, hogy van egy cége, amit az apja intézett neki, máskülönben nem tartana ott az életben, ahol.

A főnököm pedig csak legyintett, hogy túlreagálom a dolgot. Szerinte nem kellene ekkora ügyet keríteni ebből, ha nem tetszik, el lehet menni.

2024. júl. 12. 03:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Hogyan látszik valakin, hogy gazdag?

Egyébként a fogdosás után kellett volna megtagadni a kiszolgálást, esetleg rendőrt hívni. Mégis milyen putri ez?

Egyébként a valóságban ma már egy nagyobb hatalmú ember többet kockáztat az ilyen viselkedéssel, mint egy átlagos, tehát a gdzdagfiú toposzt stílusidegennek érzem.

2024. júl. 12. 09:01
 12/25 anonim ***** válasza:
12: Hogyan látszik? Az öltözködésén, az autóján, ételből és italból a legdrágábbakból rendel.
2024. júl. 12. 09:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

#12: öten voltak, gondolom, max egy autóval. Honnan tudhatta a Kérdező, melyikőjüké?

A ruházat, talán, én nem látok különbséget ezekben.

Étel: maga a Kérdező írja, hogy ez nem egy nívós hely. Miből tudtak rendelni, hogy olyan drága legyen?

2024. júl. 12. 09:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13: Gondolom, mindegyikük puccosan volt felöltözve. És mondjuk az étlapról a legdrágább ételt, az ittallapról a legdrágább sört (pl. Heineken vagy Stella Artois) rendelték ki.
2024. júl. 12. 09:39
 15/25 anonim ***** válasza:
7%
Igaza van a főnöknek, ha nem tetszik, el lehet menni. De máshol szintén találkozhatsz bunkó ügyféllel.
2024. júl. 12. 10:00
 16/25 anonim ***** válasza:
89%
15-ös nem a bunkó ügyfél a baj. Az ahol írod mindenhol akad majd. A főnök a baj aki nem tudja megfelelően kezelni. Az lehet màshol jobb.
2024. júl. 12. 10:30
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
16: Egyik főnök sem fog szalvétával a vendég mellett állni, hogy betömje a száját, ha olyat mondana, ami majd esetleg bántaná az alkalmazottja lelkivilágát.
2024. júl. 12. 12:15
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
17: De viszont, ha az alkalmazott panaszkodik egy vendégre, kötelessége lenne intezkedni valamit. A főnöklétben nem csak annyi a feladatod, hogy dirigálsz a dolgozóknak, ez is hozzátartozik.
2024. júl. 12. 12:26
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
18: És ettől a kimondott szavak meg nem történné válnak?
2024. júl. 12. 12:37
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

#19: Te tényleg ennyire nehezen fogod fel?

A semmi is jobb annál, minthogy az alkalmazottat oktatja ki arról, hogy ő a hülye. A főnök kiállhat érte, megtagadhatja a kiszolgálást stb.

Nem lehetsz ennyire egyszerű.

2024. júl. 12. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!