Mit érezhet a férfi ebben a helyzetben?
Számomra megdöbbentő, h egyesek a kapcsolat olyan szintjén, ahol már a közös gyerek a téma még mindig az anyagiakon rugóznak.
Egy valamit biztos nem érez a férfi: szerelmet.
A férfi tanuljon meg számolni. Ha a nő fizetése túl kicsi lenne a gyerekvallalashoz, akkor változtatni kell az anyagiakon. Ha a férfi nem akar közös kasszát, lehet kompromisszumot kötni és mondjuk aranyosan vállalni a költségeket.
Mondjuk a nő helyében nem szülnek egy ilyen férfinak. Jó, az ember ne legyen balek (anyagilag sem), de egy gyerek (és a közös élet is) sokba kerül. Ha a kevesebbet kereső fel is odateszi magát, akkor nem kellene megalázni. (Az más lenne, ha lista lenne vagy szórna a pénzt stb)
Hát a férfi vagy látott már olyat, ahol a nő válás után kisemmizte a volt férjét, vagy ilyen Andrew Tate rajongó, vagy csak magától ennyire kretén, de hogy nagyon nem tudja magát beleélni más helyzetébe, az biztos. Vagy pedig bele tudná élni, csak épp azt hiszi, hogy neki minden jár, a többiek meg le vannak szarva.
Külön viccesnek tartom, hogy a pasi önzőnek tartja a nőt.
A gyerekhez zseton kell,h minden igenyet ki tudja az anyja elegiteni. Nem tudom mivel lehetne karpotolni,h ha nem kapja meg a ruhatarat ,amit akar...
Mer ugye szamitani kell ra,h a no pasija lepattan vmi miatt.
Abban nincs semmi, hogy megállapodnak, hogy a fizetésük arányában vállalják a közös terheket. Sőt ez kifejezetten jó dolog szerintem.
A végéhez már nem fűznék hozzá semmit, az már a vegytiszta női pletyka szintje. Vádaskodás, meg kényszerítés meg hasonlók. Nyilván a pasi meg gyerekvállalásra kényszeríti a nőt...
Nem kell, h kozos kasszan legyenek, amennyiben csak parkapcsolat.
De azert csaladtervezesnel nem art, ha a ferfi szamitasba veszi, h gyakorlatilag egyedul kell majd eltartania a csaladot. A fenti faszi nem ilyen sztem. Tole biztosan megkapna a kolleganod, h eltartjak, esetleg elszamoltatja majd a vasarlasokkal stb. Ezek sztem mar jelek, erdemes ra odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!