Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van olyan helyzetben,...

Más is van olyan helyzetben, hogy felesleges várost váltania munkahely miatt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kapok olyan ajánlatot, ami annyival jobb lenne, hogy megérje albérletet fizetni a mostani saját lakásom mellett. Azért mégis csak jobb a saját házamba hazamenni, mint egy albérletbe. Budapest nem igazán érdekel, a fizu valószínűleg jobb lenne, de az albérlet árak ott lényegesen magasabbak és ismerősöktől nem úgy hallom, hogy fürödnének a pénzben hó végén. Tanácstalan vagyok...egyrészt fejlődni szeretnék a területemen, de a mostani életem, ismerősöket nem szeretném feladni, hogy elköltözzek 150 km-re egy valamivel jobb fizetés miatt. Kicsit ilyen 22-es csapdája a helyzetem...

2024. jún. 2. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, a te esetedben tényleg felesleges lenne.

Maximum egy másik valaki miatt adnám fel a jelenlegi életem.

2024. jún. 2. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fél évig bírtam a napi 200km ingázást. Minden nap 100 oda, 100 vissza. 3 és fél óra tömegközlekedés teljesen kicsinált. De sajnos a munkám csak bruttó 400.000-et fizetett amiből nem tudtam volna fenntartani albérletet..
2024. jún. 2. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit katyvasz… tehát neked van egy saját házas. Munkahelyet akarnál váltani, de csak olyat, ami közel van, h ne kelljen költözni? Vagy most mi is pontosam a kérdés?
2024. jún. 2. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Budapesten már szarabb a fizetés mint bárhol az országban, annyira túl van zsúfolva emberrel és ezáltal munkaerővel, emellé még az ingatlanok is toronymagasan a legdrágábbak, szóval azt felejtsd el azonnal.
2024. jún. 3. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez xar ügy. Választanod kell, h mi a fontosabb.
2024. jún. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!