Más is van olyan helyzetben, hogy felesleges várost váltania munkahely miatt?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kapok olyan ajánlatot, ami annyival jobb lenne, hogy megérje albérletet fizetni a mostani saját lakásom mellett. Azért mégis csak jobb a saját házamba hazamenni, mint egy albérletbe. Budapest nem igazán érdekel, a fizu valószínűleg jobb lenne, de az albérlet árak ott lényegesen magasabbak és ismerősöktől nem úgy hallom, hogy fürödnének a pénzben hó végén. Tanácstalan vagyok...egyrészt fejlődni szeretnék a területemen, de a mostani életem, ismerősöket nem szeretném feladni, hogy elköltözzek 150 km-re egy valamivel jobb fizetés miatt. Kicsit ilyen 22-es csapdája a helyzetem...2024. jún. 2. 11:41
1/5 anonim válasza:
Jól látod, a te esetedben tényleg felesleges lenne.
Maximum egy másik valaki miatt adnám fel a jelenlegi életem.
2/5 anonim válasza:
Fél évig bírtam a napi 200km ingázást. Minden nap 100 oda, 100 vissza. 3 és fél óra tömegközlekedés teljesen kicsinált. De sajnos a munkám csak bruttó 400.000-et fizetett amiből nem tudtam volna fenntartani albérletet..
3/5 anonim válasza:
Kicsit katyvasz… tehát neked van egy saját házas. Munkahelyet akarnál váltani, de csak olyat, ami közel van, h ne kelljen költözni? Vagy most mi is pontosam a kérdés?
4/5 anonim válasza:
Budapesten már szarabb a fizetés mint bárhol az országban, annyira túl van zsúfolva emberrel és ezáltal munkaerővel, emellé még az ingatlanok is toronymagasan a legdrágábbak, szóval azt felejtsd el azonnal.
5/5 anonim válasza:
Ez xar ügy. Választanod kell, h mi a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!