Ki fognak rúgni szerintetek valamikor?
#2, és csak azért mert éppen nem vagyok esetleg valakinek szimpi, az étteremvezető ki is rúghat?
mármint ezt így elég szomorú lenne elképzelni hogy:
-Hát, az xy jól végzi a munkáját, lehet rá számítani, megbízható, de nem igazán csípem..
-Rendben, akkor holnap már be se kell állnia dolgozni, kirúgom
Nem tudom melyik gyorsétteremben dolgozol, de a mekiben rendszeresen tapasztalom, hogy ott egy fehér inges ürge aki hátra tett kezekkel járkál fel-alá és ha meglát akárcsak egy szöszt is a padlón idegbeteg módjára kiabál a diákmunkásaival még a vendégek előtt is.
Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen helyen valaki kibírjon éveket. Én már ha ránézek arra az emberre attól ökölbe szorul a kezem.
Egyébként ilyen helyről szerintem nem fognak kirúgni, nyugi.
Te komolyan egy mekis diákmunkáért görcsölsz, nehogy kirúgjanak?
Ember, neked pszichiáterre lenne szükséged, ha ennyi önbizalmad sincs!
Olyan időben élünk amit a Biblia utolsó napoknak nevez és nemcsak minket érint a próféciák beteljesedése hanem az egész emberiséget.
De hogyan tudjuk elviselni?
A legnagyobb ember aki valaha élt azt mondta, "Boldogok akik tudják, hogy szükségük van Istenre."
Bárhonnan kirúghatnak.
Pláne olyan gazdasági helyzetben, mint ami most van.
Egyszercsak rájön Lölő, hogy lángosozót akar az összes Meki helyére, éjjel kivetik a Bigmac adód, meg a mcchicken járulékot és lehúzza a rolót a cég.
Egyébként meg, amíg jól teljesítesz, akkor még egy ilyen alja helyen se leszel a sor elején, amikor írják a neveket a leépítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!