Ki fognak rúgni ez miatt?
Figyelt kérdés
Egy étterembe dolgozom felszolgálóként. Tegnap egy pár akart adni 40.000ft borravalót fizetéskor. De a pár hölgy tagja megkérdezte megtartjatjuk e a borravalót mondtam nem. Ezért a férfinak mondta h hagyja kérje el a visszajárót is. A fönököm erre kiakadt és azt mondta leépítések lesznek2022. ápr. 3. 08:35
1/22 anonim válasza:
Ha ki is rúgnak, nem sokat veszítesz ezzel a melóhellyel :D
3/22 anonim válasza:
Nem értem. A főnököd szerint mit vétettél? Azt kellett volna mondanod, hogy megtarthatjátok?
4/22 anonim válasza:
Nyilván kirughat, bármi miatt kirughat, de indoklaskent ezt nem fogja használni.
5/22 anonim válasza:
3!
Nálunk se lehetett megtartani. Ment minden egy zárt dobozba és hónap végén lett elosztva a személyzet között. Ha valaki kérdezte, mi mindig el is mondtuk, hogy így működik nalunk
6/22 anonim válasza:
5: Az rendben, de nem értem, hogy a kérdező főnökének mi volt a baja. A kérdezőnek azt kellett volna hazudnia a vendég párnak, hogy megtarthatják?
7/22 anonim válasza:
#3: Azt vétette, hogy megrövidítette a főnököt 40k adómentes bevétellel
8/22 anonim válasza:
6!
Nyilván igen, azt kellett volna hazudnia
9/22 anonim válasza:
7: És a kérdezőnek honnan kellett volna tudnia, hogy ha megmondja, hogy nem tarthatják meg, akkor a vendég nem ad? Az is lehet, hogy akkor ad, mert hogyha azt mondja, hogy megtarthatják, akkor nem ad (Vagy legalábbis nem annyit.), mert az adományt az egész étteremnek szánná, nem egy embernek.
10/22 anonim válasza:
9!
Mondjuk úgy, hogy értelmes ember és képes a logikus gondolkodasra? A többség adott személynek szánja ám, nem az egész etteremnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!