Ki fognak rúgni ez miatt?
#9: Úgy, hogy ha már feketézik, akkor tud gondolkozni, és tudja mit kell mondani a fekete bevételekről...
#12: Nem a főnök várta el a hazugságot, hanem az ügyfél...
12!
Úgy, hogy ismeri a főnökét? Amúgy meg ez épp egy olyan dolog, amit bizony az első nap elmond a főnök. Nyilván fogalmad nincs a vendeglatasrol, ha egyáltalán felmerul benned a kérdés....
13: Hogy érted ezt? Az ügyfél kérdezett valamit, majd ő megmondta az igazat. Miért várt volna el hazugságot?
14: Nem írja, hogy mióta dolgozik itt. 13 éve vendéglátásban dolgozom, éttermekben mosogatok. De eddig még sehol nem hallottam olyat, hogy a kezdő pincéreket az első nap a főnök arról tájékoztatta volna, hogy ha a vendégek kérdik, hogy megtarthatják-e a borravalót, akkor azt kell kamuzniuk, hogy igen.
15!
Nos, nem is a mosogatóval fogja közölni, aki megcsak kapcsolatba se fog kerülni a vendéggel
Én csak azt nem értem honnan tudta ezt meg a főnök?
Kétlem hogy minden ügyfél kiszolgálásánál jelen van :)
Magadnak csináltad a bajt ha elmondtad egy kollégának és elfecsegte a főnöknek.Vagy egyenesen a főnöknek mesélted el...
17!
Nem meglepő, hiszen kozod nincs hozzá.m
19!
Simán elofordulhat, hogy épp akkor lépett ki a főnök
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!