Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki fognak rúgni ez miatt?

Ki fognak rúgni ez miatt?

Figyelt kérdés
Egy étterembe dolgozom felszolgálóként. Tegnap egy pár akart adni 40.000ft borravalót fizetéskor. De a pár hölgy tagja megkérdezte megtartjatjuk e a borravalót mondtam nem. Ezért a férfinak mondta h hagyja kérje el a visszajárót is. A fönököm erre kiakadt és azt mondta leépítések lesznek
2022. ápr. 3. 08:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

#9: Úgy, hogy ha már feketézik, akkor tud gondolkozni, és tudja mit kell mondani a fekete bevételekről...

2022. ápr. 3. 09:42
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
10 és 11: Ez egy jó nagy marhaság. Mégis honnan kellene bárkinek is magától tudnia, hogy a főnöke milyen helyzetben milyen hazugságot vár el tőle?
2022. ápr. 3. 10:05
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#12: Nem a főnök várta el a hazugságot, hanem az ügyfél...

2022. ápr. 3. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:

12!

Úgy, hogy ismeri a főnökét? Amúgy meg ez épp egy olyan dolog, amit bizony az első nap elmond a főnök. Nyilván fogalmad nincs a vendeglatasrol, ha egyáltalán felmerul benned a kérdés....

2022. ápr. 3. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

13: Hogy érted ezt? Az ügyfél kérdezett valamit, majd ő megmondta az igazat. Miért várt volna el hazugságot?

14: Nem írja, hogy mióta dolgozik itt. 13 éve vendéglátásban dolgozom, éttermekben mosogatok. De eddig még sehol nem hallottam olyat, hogy a kezdő pincéreket az első nap a főnök arról tájékoztatta volna, hogy ha a vendégek kérdik, hogy megtarthatják-e a borravalót, akkor azt kell kamuzniuk, hogy igen.

2022. ápr. 3. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:

15!

Nos, nem is a mosogatóval fogja közölni, aki megcsak kapcsolatba se fog kerülni a vendéggel

2022. ápr. 3. 10:19
 17/22 anonim ***** válasza:
16: De dumálgattam már pincérekkel, és még egyik sem mesélt ilyet.
2022. ápr. 3. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#15: Látom nem akarsz tudomást venni a feketejövedelem létének alapjairól csak azért sem. Hazugságon alapul, hazugsággal adják el és hazugságok alapján osztják szét. Azt kell mondani, amit a másik hallani akar. Ennyi erővel egy NAV ellenőr is lehetett volna próbavásárláson
2022. ápr. 3. 10:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem honnan tudta ezt meg a főnök?

Kétlem hogy minden ügyfél kiszolgálásánál jelen van :)

Magadnak csináltad a bajt ha elmondtad egy kollégának és elfecsegte a főnöknek.Vagy egyenesen a főnöknek mesélted el...

2022. ápr. 3. 10:32
 20/22 anonim ***** válasza:

17!

Nem meglepő, hiszen kozod nincs hozzá.m

19!

Simán elofordulhat, hogy épp akkor lépett ki a főnök

2022. ápr. 3. 10:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!