Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Félek hogy ki fognak rúgni...

Félek hogy ki fognak rúgni pedig igyekezek,mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Hegesztő/lakatosként kezdtem el dolgozni nagyon jó helyen nyugis környezetben jó fej társaságban akik segítenek mindenben de a kisfőnökök,hegesztőfelügyelők nagyon nézegetik a munkámat múltkor is odahívtak mondták mi nem jó mire figyeljek okés ezzel nincs baj szó se volt róla hogy ki rúgnának csak félek ha sokszor elrontok valamit egy idő után besokallnak és elküldenek.Próbálok figyelni mondtam hogy adjanak kis időt még belejövök nem egyszerű ám ez de ma észrevettem hogy annyira rá stresszeltem munkaidő vége előtt hogy el ne rontsam el ne rontsam hogy teljesen rossz lett az egész és félek megint hogy reggel megyek be és kapom megint a fejmosást.Annyira ráfeszülök hogy remeg kezem lábam és ez hegesztésnél nem előnyös.Persze kijavítom ha rossz de annak mindig hangja lesz,viszont ha valami jó azt nem dicsérik.24 éves vagyok most tanultam ki a szakmát nem rég.
2022. márc. 23. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A főnök elkezd látványosan kerülni.
2022. márc. 24. 07:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden munkahelyen így van, hogy a jót nem dícsérik, a rosszat megjegyzik.

Pályakezdőként ez nekem is fájt, aztán egyszer elkezdtem nem törődni vele, mert a magánéletemre is kihatott és rossz volt, hogy frusztrált vagyok a munkában és munka után sem tudom élvezni az életet.

Volt egy barátom, ő mondta, hogy vegyek róla példát, 40 órát egy héten ledolgozik úgy, hogy rendesen végzi a munkát, és, ahogy vége a munkaidőnek, akkor a következő munkanapig lekapcsol. Nem érdekli, hogy ki milyen volt vele. Melóban sem érdekli a negatív kritika, nyilván, ha elront valamit, arra odafigyel, hogy legközelebb ne rontsa el, de a butaságokat nem veszi fel.

Nekem utána lett egy munkatársnőm, ő volt az, akin gyakorolhattam, ugyanis minden munkát elvett előlünk, aztán panaszkodott, hogy a lelkét kidolgozza és a vezetőknek az jött le, hogy mi semmit sem csinálunk, ő dolgozik helyettünk, és mindig jöttek a vezetők, hogy igazán példát vehetnénk róla. Nem törődtem vele, munkaidő végéig tűrtem, aztán az életemmel foglalkoztam, amikor a nő elment, kihasználtam, hogy van munka.

2022. márc. 24. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne félj.
2022. márc. 25. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!