Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki fognak rúgni?

Ki fognak rúgni?

Figyelt kérdés

A gondom az, hogy idén sokat hiányzok a munkahelyemről. Februárban covidos voltam otthon voltam másfél hetet.

Áprilisban apukám elhunyt megint 1hetem kiesett, azelőtt pedig kórházban volt és mikor már rosszabb lett az állapota kivettem szabadságot hogy vele lehessek.

Júniusban sikeresen megfáztam, szeptemberben meg 2 napot itthon voltam mert hasmenésem volt.

Most meg 38fokos lázam van és ráz a hideg. Teljesen kivagyok.

Kukásként dolgozom, félek hogy kirúgnak ha megint táppénzre megyek idén. A főnökőm folyton emlegeti mennyit hiányzom, de sose csalok tényleg beteg vagyok mikor táppénzre megyek. Szabimból is van kb 5nap. Azt meg majd kiadják. Mit tegyek?

Mi van ha holnap rosszabbul leszek? Nem dolgozhatok lázasan

2022. okt. 12. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor otthon maradsz betegállományba. Ha meg netán kitesznek, akkor keresel másik állást.
2022. okt. 12. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki szabit.
2022. okt. 12. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Főnököd milyen ember? Többiek?
2022. okt. 12. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagy ott?

Táp pénz miatt nem rúghatnak ki.

Egy elbocsájtást meg kell indokolni. Nem csak úgy van az a kirúgás.

2022. okt. 13. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!