Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha senkit se érdekel mikor...

Ha senkit se érdekel mikor megyek szabira és rábólintottak ránézés nélkül az annak a jele hogy ki fognak rúgni?

Figyelt kérdés

Minden évben hatalmas harcok dúlnak a cégnél ahogy jön a nyár. Mindenki szabira akar menni de egyszerre nem mehet mindenki. Szabis tervet kell leadni a főnöknek aki átnézi jóváhagyja belejavít újra belejavít kihúz áthúz átrendez visszarendez -kész agybaj.

Idén is leadtam a szabis tervemet. Felkészültem a szokásos hozavonára -ez se jó ez se jó ez se jó.

Erre rá se nézett be és ráírta elfogadva.

Tök mindegy neki mikor meygek szabira-elfogadva.

Erre egy magyarázat van-nagyon hamarosan úgyis kirúgnak és mire eljönne a szabi már nem is leszek állásban. Így mindegy valóban mikor mennék.

Vagy tévednék?

2021. jún. 2. 17:36
 1/3 Girlll3 ***** válasza:
65%
Nem tudom. Elégedettek a munkáddal?
2021. jún. 2. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Alapítványi iskola.
2021. jún. 2. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ehhez ismerni kellene, hogy pontosan mi a helyzet most a munkahelyeden. Lehet, hogy a fejesek már leadták a kérelmüket, és nem akkorra kérték ki, mint te. Lehet, hogy sokan felmondtak, és inkább rábólintottak, hogy akkor hátha te nem mondasz fel. Lehet, hogy egyszerűen csak kómás volt a HR-es... és igen, az is lehet, hogy "fejben" már kirúgtak. Meglátod majd.

Azt azért érdemes végiggondolni, hogy kaptál-e negatív kritikát mostanában a munkáddal kapcsolatban, mennyire vagy pótolható, mennyire áll szarul anyagilag a cég (jobban kijönnek-e anyagilag, ha téged kirúgnak - pl. szétoszthatják-e a melódat kevesebb pénzért a többiek között vagy vehetnek-e fel helyetted diákot, rehabost / megérné-e).

2021. jún. 4. 02:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!