Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiégtem 27 évesen?

Kiégtem 27 évesen?

Figyelt kérdés
Közigazgatás-szervező végzettségem van, kormányhivatalban dolgozok közel 4 éve. Nagyon kényelmes, laza munkám van, naponta max 1-2 órát kell dolgozni vagy semmit, tehát azt csinálok, amit akarok. Mégis egy ideje elegem van abból, hogy 50 körüli klimaxos, savanyú nők vesznek körül és a fiatalok között sincsenek számomra szimpatikusak, egyszerűen fatökűek és unalmasak számomra. Ha csörög a telefon, már attól rosszul vagyok és nagyon unom és semmi kedvem azt a kis munkát se megcsinálni, ami van, mert olyan felesleges és olyan bürokratikus, hogy bárminek több értelme van, amit csinálok. Pl. netezésnek vagy annak, hogy kiírom ide ezt a kérdést. A főnököm viszont azt mondta, hogy soha nem lesz ilyen laza munkahelyemen, bárhova megyek. Máshol is ilyen unalmas a munka? Félek, hogy mindenhol szürke lenne nekem. Ezért nem merek váltani. Meg attól is félek, hogy máshol sok munka lesz és nem fogom bírni. Az első három munkahelyem hamar ott is hagytam.

2024. júl. 1. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%

Nemrég én is írtam ki hasonló kérdést, és nekem kivétel nélkül normális válaszok jöttek.

Ugyanezt mondta a főnököm, hogy higgyem el máshol se lenne jobb dolgozni és ne mondjam nincs jó helyem. Engem amúgy az zavar, hogy nincs előrelépési lehetőség, így nincs semmi motiváció sajnos. Egyedül az tart itt, hogy ez biztos munkahely ahol vagyok, mert egyedüli alkalmazottként viszem az irodát.

N

2024. júl. 1. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

"naponta max 1-2 órát kell dolgozni vagy semmit"

- ezért a semmittevésért normális fizetést kap az adófizetők pénzéből és még van bőr a képén itt nyafizni!

Tudod hogy minek nevezik az ilyen személyeket? Másokon gúnyolódó élősködőknek!

🤢

2024. júl. 1. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:
13%
Még néhány évig megtartanak a húspiaci kirakatban - azután irány a tisztítótechnikusi karrier vagy a szalagmunka!
2024. júl. 1. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
A készenlét is munka, ő ott ül bent és ha van munka akkor dolgozik. Ha tanultál volna te is, akkor nem a szalag mellett lennél droid vagy a disznókat ganajoznád
2024. júl. 1. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:
9%

"Közigazgatás-szervező végzettségem van"

- Szerintem ilyesféle adminisztratív tevékenységbe néhány hét alatt bármilyen érettségizett diák betanítható, tehát az ilyen diploma egy orbitális kamu!

Ezért valakinek tanulni kell? Régen a polgári iskolákból egyenesen mentek gyakornoknak, és azonnal csináltak mindent, amit elvártak tőlük.

Milyen értéket vagy képes teremteni az embertársaid számára? Kinek hiányozna a munkád, ha az nem lenne elvégezve?

Jelentgetés helyett inkább normálisan próbálj meg válaszolni!

2024. júl. 1. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Anno a Francia testvéreinknél sok állami hivatalnok küzdött ilyesféle lelki panaszokkal. Viszont akkoriban élt egy humanista életszemléletű orvos, kit nem hagyott hidegen embertársai szenvedése - ezért hatékony terápiát javasolt, melyet intézményes keretek közt szolgáltattak ki a rászorulóknak.

Kitaláljátok eme nemes lelkű orvos nevét?

(nitolliuG ecangI-hpesoJ)

2024. júl. 1. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!