Kiégtem 27 évesen?
Nemrég én is írtam ki hasonló kérdést, és nekem kivétel nélkül normális válaszok jöttek.
Ugyanezt mondta a főnököm, hogy higgyem el máshol se lenne jobb dolgozni és ne mondjam nincs jó helyem. Engem amúgy az zavar, hogy nincs előrelépési lehetőség, így nincs semmi motiváció sajnos. Egyedül az tart itt, hogy ez biztos munkahely ahol vagyok, mert egyedüli alkalmazottként viszem az irodát.
N
"naponta max 1-2 órát kell dolgozni vagy semmit"
- ezért a semmittevésért normális fizetést kap az adófizetők pénzéből és még van bőr a képén itt nyafizni!
Tudod hogy minek nevezik az ilyen személyeket? Másokon gúnyolódó élősködőknek!
🤢
"Közigazgatás-szervező végzettségem van"
- Szerintem ilyesféle adminisztratív tevékenységbe néhány hét alatt bármilyen érettségizett diák betanítható, tehát az ilyen diploma egy orbitális kamu!
Ezért valakinek tanulni kell? Régen a polgári iskolákból egyenesen mentek gyakornoknak, és azonnal csináltak mindent, amit elvártak tőlük.
Milyen értéket vagy képes teremteni az embertársaid számára? Kinek hiányozna a munkád, ha az nem lenne elvégezve?
Jelentgetés helyett inkább normálisan próbálj meg válaszolni!
Anno a Francia testvéreinknél sok állami hivatalnok küzdött ilyesféle lelki panaszokkal. Viszont akkoriban élt egy humanista életszemléletű orvos, kit nem hagyott hidegen embertársai szenvedése - ezért hatékony terápiát javasolt, melyet intézményes keretek közt szolgáltattak ki a rászorulóknak.
Kitaláljátok eme nemes lelkű orvos nevét?
(nitolliuG ecangI-hpesoJ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!