Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiégtem 27 évesen?

Kiégtem 27 évesen?

Figyelt kérdés
Közigazgatás-szervező végzettségem van, kormányhivatalban dolgozok közel 4 éve. Nagyon kényelmes, laza munkám van, naponta max 1-2 órát kell dolgozni vagy semmit, tehát azt csinálok, amit akarok. Mégis egy ideje elegem van abból, hogy 50 körüli klimaxos, savanyú nők vesznek körül és a fiatalok között sincsenek számomra szimpatikusak, egyszerűen fatökűek és unalmasak számomra. Ha csörög a telefon, már attól rosszul vagyok és nagyon unom és semmi kedvem azt a kis munkát se megcsinálni, ami van, mert olyan felesleges és olyan bürokratikus, hogy bárminek több értelme van, amit csinálok. Pl. netezésnek vagy annak, hogy kiírom ide ezt a kérdést. A főnököm viszont azt mondta, hogy soha nem lesz ilyen laza munkahelyemen, bárhova megyek. Máshol is ilyen unalmas a munka? Félek, hogy mindenhol szürke lenne nekem. Ezért nem merek váltani. Meg attól is félek, hogy máshol sok munka lesz és nem fogom bírni. Az első három munkahelyem hamar ott is hagytam.

2024. júl. 1. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem kiégés, egyszerűen büdös a munka.
2024. júl. 1. 13:10
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Mindenhol szar a munka, de téged legalább nem dolgoztatnak halálra.
2024. júl. 1. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Megint a klimaxozós...

Neked ennél sokkal nagyobb bajod van.

2024. júl. 1. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Akkor pacsi, mert én is 27 évesen kezdtem kiégni, most 31 vagyok! 👍

Én viszont tudom, hogy rühellek másoknak dolgozni, azért ez nagyban hozzátett ehhez.

2024. júl. 1. 13:39
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Savanyú nők?
2024. júl. 1. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Nyugi, van gyógyír a jóléti nyomorodra!

Bármikor felmondhatsz, és egy három műszakos talponálló szalagmunka (ahol hugyozni se mehetsz ki akármikor) majd jól helyrerakja az életszemléletedet.

2024. júl. 1. 14:02
 7/16 anonim ***** válasza:
37%

Egy ember akkor ég ki, amikor az utóbbi években folyamatosan dolgozik megállás nélkül. Hetente dolgozik 5-6 napokat, napi 10-14 órákban.

Te ennek még csak a közelében sem vagy, egyszerűen unatkozol!

Kezdjél el végre felnőni, és tanuld meg a szavak jelentését, ennek köze sincsen a kiégéshez!

2024. júl. 1. 14:31
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Adj nekem a szabad kapacitásodból! Rengeteg tervem van, de nem bírom fizikailag, és nekem is 24 órából áll egy napom.
2024. júl. 1. 14:32
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

Unatkozol,mert nincs faszid és nem vagy megtöcskölve rendesen.

Ez a te bajod!!!

2024. júl. 1. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
22%
Dehogy égtél, ahhoz dolgozni is kéne.
2024. júl. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!