Közigazgatás-szervező végzettségem van, kormányhivatalban dolgozok közel 4 éve. Nagyon kényelmes, laza munkám van, naponta max 1-2 órát kell dolgozni vagy semmit, tehát azt csinálok, amit akarok. Mégis egy ideje elegem van abból, hogy 50 körüli klimaxos, savanyú nők vesznek körül és a fiatalok között sincsenek számomra szimpatikusak, egyszerűen fatökűek és unalmasak számomra. Ha csörög a telefon, már attól rosszul vagyok és nagyon unom és semmi kedvem azt a kis munkát se megcsinálni, ami van, mert olyan felesleges és olyan bürokratikus, hogy bárminek több értelme van, amit csinálok. Pl. netezésnek vagy annak, hogy kiírom ide ezt a kérdést. A főnököm viszont azt mondta, hogy soha nem lesz ilyen laza munkahelyemen, bárhova megyek. Máshol is ilyen unalmas a munka? Félek, hogy mindenhol szürke lenne nekem. Ezért nem merek váltani. Meg attól is félek, hogy máshol sok munka lesz és nem fogom bírni. Az első három munkahelyem hamar ott is hagytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!