23 évesen úgy érzem teljesen kiégtem, feladtam az életet. Öngyilkosságon gondolkodom. Mit csináljak (? )
Figyelt kérdés
Egyre kilátástalanabbnak érzem a helyzetet.
Munkanélküli vagyok, céltalan, és mániás depresszióm, alvászavarom van, szociális életem meg nulla, és az egyetemet is otthagytam.
2018. okt. 20. 22:35
1/4 anonim válasza:
Simán kilábalsz a bajból. Ha tényleg komolyan gondolnád a helyzetet, akkor nem írtál volna ki kérdést internetre. Én is voltam ilyen kilátástalan helyzetben.
Tudom milyen nehéz lehet, de azt is tudom, hogy te megmutatod magadnak, hogy kihúzod magad a szarból !!! CSAK ELŐRE! Ne nézz hátra!
2/4 anonim válasza:
Csak légy türelmes. El fogsz csodálkozni, hogy milyen rövid az élet, és milyen hamar meg fogsz halni természetes módon is. És akkor már szeretnél majd élni és 23 éves lenni.
3/4 anonim válasza:
A céltalant úgy kell érteni, hogy semmi nem köt le? Nincs valami hobbid, bogarad? Sárkányeregetés, lórajzolás, litván nyelv, akármi?
A gondolatok összeszedésében nekem a legtöbbet az segít, ha szabad levegőn vagyok és edzek vagy csak sétálok, egyedül, telefon meg net kikapcsolásával.
4/4 anonim válasza:
Nekem a mozgás segített a krízis helyzeteimben és az, hogy volt kivel beszélnem. (legyen az egy pap, lelki pásztor, pszichológus, csapos, jó haver)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!