Nevettek már ki a munkahelyed miatt?
Ezek a csoda barátok mind osztályvezető főorvosok? Na nem mintha ha azok lennének akkor joguk lenne lenézni bármilyen más munkát!
Ezek nem a barátaid
Az én munkámat nem kinevetni szokták, hanem rendkívül változatos negatív jelzőkkel illetni.
Nem érdekel mások véleménye. Szeretem a munkámat.
Pont a minap történt egy hasonló eset.
Jelenleg pénztáros vagyok egy nagyobb boltban, azelőtt pedig könyvesboltban dolgoztam, amit nagyon szerettem.
És amikor nemrég szóba került a munkahelyen a könyvesbolti múltam, akkor az egyik árufeltöltő pasas viccesnek szánt szövegekkel, de burkoltan elkezdte cikizni. Ha levesszük a humorosnak szánt körítést, akkor az egésznek az volt a lényege, hogy a könyvesboltban dolgozni nagyon nyomi és lányos, ellenben viszont itt van Ő, a kigyúrt és tetovált árufeltöltő, aki félkézzel pakolgatja a hatos kartonú ásványvizeket, és ezért atomférfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!