Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen kolléga az ilyen?

Milyen kolléga az ilyen?

Figyelt kérdés
Műszak alatt elbujdos, alszik, nem sikerül neki a kiírt vizsga, ráadásul olyan felszerelést vitt haza, amit nem lehetne és otthon hagyta ráadásul maga a főnök ment haza vele, hogy műszakba visszahozza azt, amit el se vihetne a törvény szerint otthonába... semmi következménye. Ha én csináltam volna az utolsó ökörséget, akkor minimum fegyelmit kapok, mehettem volna katonai ügyészség elé, ennek meg még figyelmeztetést se adtak.
jún. 20. 16:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Hab a tortán. Ha én viszem el azt, amit és otthon hagyom, akkor nem kellett volna többé odamennem, mehettem volna egyenesen haza.
jún. 20. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel a főnök is stiklis ezert nincs kovetkezménye mivel ő adta oda
jún. 20. 17:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy kollégának a személy miatt szó szerint idegkitörése volt, megosztotta velem ugyan azt, amit már gyomrom nincs kimondani. A főnök még tőlünk vonta kérdőre, hogy "munkára alkalmas állapotban érezzük-e magunkat"!!!!!!!!
jún. 20. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
A főnök úgy egy hónapja azt mondta még nekem, hogy nem ezen a világon élek. Ma reggel valami ijesztőt vettem észre a kolléga kitörése után. Nagyon csendes lettem, megtörtem, legszívesebben otthagytam volna az egészet. A kollégának igaza volt 100%-ban. Műszak végén még engem vett elő a főnök, hogy el ne vigyem azt a dolgot (itt nem nevezem meg) haza, mintha én csináltam volna a hülyeséget, pedig mindenki látta, hogy XY még meg is autóztatta az egyik elöljárót. Röhejes az egész.
jún. 20. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, amilyennek leírtad. Vagy egész pontosan milyen válaszokat szeretnél? Ez nem igazán kérdés, inkább kérdésnek álcázott panaszkodás.
jún. 20. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
jó kolléga
jún. 20. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak egy csókos puszipajtás, aki bármit megtehet. Lépj le onnan.
jún. 20. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es: az lesz csak sokáig tart. Egyre jobban elharapózik a helyzet. Mást kisebb hibáért lapátra tettek, ez meg éli világát.
jún. 20. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Egyrészt, nem a törvény szabályozza, ki mit vihet haza, másrészt ne gyárts tévképzeteket, hogy mi lenne ,ha te csinálnád.

Harmadrészt, ha részrehajlást vélsz felfedezni, akkor nem kérdésnek álcázott panaszkodással kell elárasztani a netet, hanem felmondani.

jún. 21. 07:37
 10/10 Nivellen válasza:
Kedves kérdező, az ön helyében biztosan magasabb jogkörű eljárásrendbe bocsátkoztam volna. Ezért van a munkajogász, panaszt és jelentés indokolt estben szabadon meg lehet tenni hátrányos következmények nélkül. Végül is a szervezet jó híréről és az értékeinek megóvásáról van szó.
jún. 22. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!