Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen kolléga az ilyen?

Milyen kolléga az ilyen?

Figyelt kérdés
Műszak alatt elbujdos, alszik, nem sikerül neki a kiírt vizsga, ráadásul olyan felszerelést vitt haza, amit nem lehetne és otthon hagyta ráadásul maga a főnök ment haza vele, hogy műszakba visszahozza azt, amit el se vihetne a törvény szerint otthonába... semmi következménye. Ha én csináltam volna az utolsó ökörséget, akkor minimum fegyelmit kapok, mehettem volna katonai ügyészség elé, ennek meg még figyelmeztetést se adtak.
2024. jún. 20. 16:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Hab a tortán. Ha én viszem el azt, amit és otthon hagyom, akkor nem kellett volna többé odamennem, mehettem volna egyenesen haza.
2024. jún. 20. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel a főnök is stiklis ezert nincs kovetkezménye mivel ő adta oda
2024. jún. 20. 17:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy kollégának a személy miatt szó szerint idegkitörése volt, megosztotta velem ugyan azt, amit már gyomrom nincs kimondani. A főnök még tőlünk vonta kérdőre, hogy "munkára alkalmas állapotban érezzük-e magunkat"!!!!!!!!
2024. jún. 20. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
A főnök úgy egy hónapja azt mondta még nekem, hogy nem ezen a világon élek. Ma reggel valami ijesztőt vettem észre a kolléga kitörése után. Nagyon csendes lettem, megtörtem, legszívesebben otthagytam volna az egészet. A kollégának igaza volt 100%-ban. Műszak végén még engem vett elő a főnök, hogy el ne vigyem azt a dolgot (itt nem nevezem meg) haza, mintha én csináltam volna a hülyeséget, pedig mindenki látta, hogy XY még meg is autóztatta az egyik elöljárót. Röhejes az egész.
2024. jún. 20. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, amilyennek leírtad. Vagy egész pontosan milyen válaszokat szeretnél? Ez nem igazán kérdés, inkább kérdésnek álcázott panaszkodás.
2024. jún. 20. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
jó kolléga
2024. jún. 20. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak egy csókos puszipajtás, aki bármit megtehet. Lépj le onnan.
2024. jún. 20. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es: az lesz csak sokáig tart. Egyre jobban elharapózik a helyzet. Mást kisebb hibáért lapátra tettek, ez meg éli világát.
2024. jún. 20. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Egyrészt, nem a törvény szabályozza, ki mit vihet haza, másrészt ne gyárts tévképzeteket, hogy mi lenne ,ha te csinálnád.

Harmadrészt, ha részrehajlást vélsz felfedezni, akkor nem kérdésnek álcázott panaszkodással kell elárasztani a netet, hanem felmondani.

2024. jún. 21. 07:37
 10/10 Nivellen válasza:
Kedves kérdező, az ön helyében biztosan magasabb jogkörű eljárásrendbe bocsátkoztam volna. Ezért van a munkajogász, panaszt és jelentés indokolt estben szabadon meg lehet tenni hátrányos következmények nélkül. Végül is a szervezet jó híréről és az értékeinek megóvásáról van szó.
2024. jún. 22. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!