Miért pofázik meg húzogatja a szájáz egy főnök ha orvoshoz kell mennem vagy bármi?
Figyelt kérdés
Miért nem képesek asszertívan kommunikálni miért csinálnak stresszt a dolgozónak ha el kell mennie valahova vagy bármi? Minek hiszik ezek magukat? En se pofázok ha ő egész héten késik vagy be se jön.jún. 20. 07:42
11/20 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult az életed!
13/20 anonim válasza:
Ledolgozod azt az időt, amit az orvosnál töltesz munka helyett?
15/20 anonim válasza:
14: Te nem lennél frusztrált, ha a főnököd azért b*szogatna, hogy hogy merészelsz beteg lenni, meg szabadnapot kérni?
16/20 A kérdező kommentje:
13 elhiheted hogy több túlórám van bent mint ami bárkit is érdekelne. Ki sincs fizetve.(ezt is mondtam már neki amúgy.) Azt bezzeg nem veszik észre. Te is ugyanaz vagy, hogy számonkéred a másikat.
jún. 20. 10:33
17/20 anonim válasza:
Te tettél fel egy kérdést, hogy miért nem tetszik neki, ha orvoshoz mész. Azért kérdeztem, mert ha nem dolgozod le, okkal gondolhatja, hogy ez csak egy indok, hogy lóghass, ezért kérdeztem. Nem számonkérés volt.
18/20 anonim válasza:
"több túlórám van bent mint ami bárkit is érdekelne"
azt bárki mondhatja
19/20 A kérdező kommentje:
Es az kit érdekel?
jún. 20. 11:22
20/20 anonim válasza:
Miért van lepontozva a 15-ösöm? Persze, tudom, átlag magyar dolgozói berkekben az a büszkeség, ha valaki tűr és csicskul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!