Egy multinacionális cégnél miért nem lehet az ember őszinte?
Multinacionális cégnél dolgozom diákként frissáru pultos pozícióban. A hétre visszamondták a napjaim és nem tudják mikor fog pultos kellenni azzal az indokkal, hogy "sajnos mindenkinek visszamondták a hétre, mert nem kell ember", azonban aki rajtam kívül eddig diák tudott menni, továbbra is tud menni, és a héten is ment, nekem ez gyanús. Elgondolkodtam, hogy panaszkodtak egy kollégáról a múlt héten, hogy nem annyira dolgozik jól és én elmondtam őszinte véleményemet. Lehet ezért iránylik felém ez a negatív diszkrimináció? Hogy én erről őszinte véleményt nyílvánítottam? Minden áron csak hazudni lehet egy multiba, mert ha nem, akkor "megbüntetnek" és hátba szúrnak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha a főnököt csak rossz szavakkal, negatív kritikával tudnád illetni, bölcsebb dolog lehet csöndben maradni, ha kell az állás.
"Hallgatni arany", "ne szólj szám,nem fáj fejem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!