Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnököm látta az üzenetem...

Ha a főnököm látta az üzenetem, de nem válaszolt, akkor utál, ugye?

Figyelt kérdés
Ma, a szabadnapomon hívott messengeren, de én véletlenül egy fél csörgés után kinyomtam, mert pont odanyúltam megnézni egy értesítést, abban a pillanatban, amikor elkezdett csörögni. Utána pedig egyből hívott a lányom is, így vissza se tudtam hívni a főnökasszonyomat, ami eleve bunkóságnak hat. 7 perccel a hívás próbálkozása után rám írt, hogy a jövőheti munkarendemet át tudnánk-e variálni kicsit és egyben küldte annak módosítását, hogy úgy jó lesz-e, mert a kolléganőm szabadságra megy. Én ezt csak 10 perccel később láttam és válaszoltam, hogy persze, rendben van. Szinte egyből megnézte, de nem válaszolt. Egy óra agyalás után megfejtettem, hogy míg ő egy szép, kedves, kissé terjedelmes üzenetet írt, addig én csak beköszöntem és letudtam annyival, hogy persze, rendben van és lehet ez nem volt szimpatikus neki, ahogy az sem, hogy kinyomás után nem hívtam vissza. Ezen felindulva megírtam neki, hogy elnézést, véletlenül kinyomtam, utána pedig egyből másik bejövő hívásom volt és mégegyszer megerősítettem, hogy igen, számíthatnak rám a jövőhéten. Semmi válasz! :( Pedig látta. Szerintetek ellenszenves vagyok neki? Új munkahely, egy hónapja vagyok itt.
2024. jún. 7. 19:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó kommentelő! Tényleg ronthattam a helyzetemen. Biztos vagyok benne, hogy utál!
2024. jún. 7. 19:50
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

"Biztos vagyok benne, hogy utál!"

. Na, ez már szánalmas viszont...

2024. jún. 7. 19:53
 13/20 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Én fel sem veszem a főnökömnek munka időn kívül. Ha fizet érte akkor hívjat.
2024. jún. 7. 19:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves Rakott Karfiol! Tudom, hogy néha túlagyalok, de sajnos ilyen vagyok. Már nem tudom, mikor van az, hogy én agyalok túl valamit és mikor van valós “veszély”. Nem szeretek ilyen lenni, de ilyen vagyok. Pszichoterápia? Utána nézek.
2024. jún. 7. 19:56
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy megsértődött volna, inkább így mutathatja ki, hogy mi a véleménye rólam.
2024. jún. 7. 20:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

MIért utálna? KEzdjük ott, hogy szabadnapodon nem kellene hívogatnia a főnöknek, neked pedig nem kötelező állandó készenlétben lenned. A wc-re is viszed magaddal a telefont, meg az ágyba is, hogy ha hív a főnök, egyből fel tudd venni?

Megírta mi a kérdés, válaszoltál, ennyi.

Nem gondolom hogy utál, egyszerűen valószínűleg ő sem akar már munkaidőn kívül veled foglalkozni. A lényegre, a kérdésére válaszoltál, a jövő heti beosztás megvan, akkor mi kellene még?

2024. jún. 7. 20:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne bizz senkibe
2024. jún. 7. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén érdekelne, hogy hogyan lehet ennyi szorongással élni...?
2024. jún. 7. 21:49
 19/20 anonim ***** válasza:

"Igazad van utolsó kommentelő! Tényleg ronthattam a helyzetemen. Biztos vagyok benne, hogy utál!"

Miért írsz ki akkor ilyen kérdést, ha leszarsz minden ellenérvet?

Igen, gyűlöl téged, és valszeg jogosan. Megérdemled a gyűlöletet tőle, és valszeg ki is fog rúgni, mert nem sokáig engedi a főnök a közelében azt, akit gyűlöl.

2024. jún. 8. 15:46
 20/20 A kérdező kommentje:
A többi kommentet is fontolóra vettem, nyugalom :) és köszönöm! Azok a kommentek megnyugvást hoztak.
2024. jún. 8. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!