Engem miért nem tisztelnek meg az emberek azzal hogy válaszoljanak az üzeneteimre? Alap dolog lenne pedig
Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 17:46
2/20 anonim válasza:
Ha ez alatt azt érted, ITT és PRIVÁT üzeneketröl van szó, az emberek többsége nem foglalkozik privát üzenetekkel, olvastalanul törli. Aki meg elolvassa, az sem feltétlen akar belemenni bármilyen beszélgetésbe, csak olyannak ír esetleg vissza, aki kifejezetten szimpatikus vagy közös témáról van szó az üzenetben. Aki meg a kérdésekre priváat írja meg a választ, az jogosan nem kapp visszajelzést, ezt a kérdésnél kellene leírnia, nem privátban.
3/20 anonim válasza:
Állítólag fene nagy barátok is rendszeresen elkövetik ezt. Kiveszőben az empátia.
4/20 anonim válasza:
Én is mindig az az ember vagyok aki masodperceken belül visszaír, amint meglatja. Az én uzeneteimet meg lazán úgy hagyják 2 hétig
5/20 anonim válasza:
Elfoglaltak, vagy nem érdekled őket.
6/20 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hol, milyen üzeneteket küldesz, hogy kinek, stb.
Random idegenekkel akarsz kéretlenül ismerkedni?
Van értelme az üzeneteidnek? Utálom az ilyen "szia mizu" dolgokat, meg mikor valaki nagyon ismerkedni akar, de nincs oka, csak "nő, hátha, bepróbálkozok". A másik, amit nem bírok, amikor teljesen random agyszüleményekkel bombáznak, pl. itt az oldalon is van pár fura ember, akik szerint nagyon jópofák, mikor hülyeségeket kérdezgetnek, meg a kitalált történeteikről kérdeznek (pl. pár napja a hülye, aki mindenképp meg akart minket győzni, hogy gyakori, hogy valaki elgondolkozik valamin és ezért elfelejt nadrágot húzni, mikor elmegy otthonról). Ilyenekre én sem válaszolnék, értelmetlen.
7/20 anonim válasza:
Én sem értem.. Legalább annyit írna, hogy bocsi, most nem érek rá, elfoglalt vagyok stb.., ha nem akar beszélni velem. De elfogadtam, hogy kutyaszarnak néznek az emberek, mind emberi kapcsolatokban. Ma is próbáltam állást találni személyesen, érdeklődtem, erre úgy néztek rám, mint valami ufóra..
8/20 anonim válasza:
Illene meghagynod az emberek számára a döntés jogát, hogy óhajtanak-e foglalkozni az irományaiddal vagy sem. Ez erősebb és jogosabb alap, - senki nem köteles válaszolni egy spontán levélre, telefonra, ha nem érdekli!
9/20 anonim válasza:
Itt a gyakorin én se írok vissza senkinek. Nem ismerkedni akarok.
10/20 anonim válasza:
Olyan rossz, amikor nem írnak vissza, a szívem meghasonul. Dikk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!