Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Engem miért nem tisztelnek...

Engem miért nem tisztelnek meg az emberek azzal hogy válaszoljanak az üzeneteimre? Alap dolog lenne pedig

Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 17:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt olyan dolog van a priviben, amit a közös téren is lehetne közölni, akkor értelmetlennek tartom a privizést. Vannak emberek, akik ezt művelik itt és ez zavaró.
2024. máj. 27. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
11# Mire gondolsz?
2024. máj. 27. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
11# Nekem van, hogy közös téren se válaszolnak. Szóval erről ennyit. 🤷‍♂️🤷‍♂️ Biztos idegesítő vagyok. Pedig egy kedves, empatikus, odaadó, hűséges ember vagyok.
2024. máj. 27. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
6%

13#: Nem éri meg kedves, empatikus embernek lenni sehol sem...

Ez a probléma nyitja.

2024. máj. 27. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
14# De én nem tudok másmilyen lenni. 😩😫😫
2024. máj. 27. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
14# Nem mindenkivel vagyok kedves, csak olyannal, akit kedvelek és megérdemli. :))
2024. máj. 27. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
12#: a 11# vagyok: ha pl. a kérdésedet priviben kérdezted volna meg, akkor ez is olyan lett volna.
2024. máj. 27. 21:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Most kövezzetek meg, de nekem sok esetben olyanok írnak, akik számomra semennyire nem fontosak. De még ha fontos is valaki, akkor sem minden esetben akarok beszélgetésbe keveredni.

Van akit nem ismerek, nem is akarom megismerni, akkor majd válaszolok neki később, ha időm, kedvem lesz.

Ismerőseim jelentős része meg azért ír, mert unatkozik aztán küldi a képeket, hogy milyen sapkát vett a kutyájának, meg mit tudom én. Erre mit írjak vissza? Majd lekopik.

2024. máj. 28. 15:56
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
18# Akkor tiltsd le őket, ha nem akarsz visszaírni nekik, így viszont lebegtetve hagyod a dolgod. Tiltás és abból értenek. Egyébként egyre inkább van olyan érzésem, hogy arra bezzeg jó voltam, hogy röhögjenek rajtam (valószínű akkor sem velem nevettek, hanem rajtam, nagy különbség), egyébként meg szarba se néznek. Magyarul csicskának jó vagyok, másnak nem.
2024. máj. 28. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
19# És nekem némely emberrel jó emlékeim vannak, ők meg le se szarnak, örökre elfelejtettek. Azt hittem, hogy boldog perceket, esetleg szép emlékeket tudtam okozni nekik, de úgy tűnik nem.. Szomorú vagyok emiatt, de valahogy túlteszem magam rajta, amúgy sincs más választásom, mint beletörődni ebben. :(
2024. máj. 28. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!