Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen viszonyok vannak egy...

Milyen viszonyok vannak egy munkahelyen, ha a céges belső levelezőn kiküldött munkaüggyel kapcsolatos üzenetekre nem válaszolnak?

Figyelt kérdés

Egy lenézés , lustaság, kiközösítés vagy mi? Nem gmail meg freemail, hanem a céges belső levelezőn küldök ki infokérő levelet az X kollegának, látom hogy megnyitja (automata visszajelzés) és SZARIK bármit is reagálni.

Miközben munkaügyben kérek adatot.

Ez mi? Leszarás, lenézés, kiközösítés vagy mi?

Én mindig válaszolok 1-2 napon belül, ezek meg 90%ban válaszolatlanul hagynak mindent.

2021. ápr. 27. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megmondani, hogy mi okból nem válaszol.
2021. ápr. 27. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:

"hogy mi okból nem válaszol."

Na de bocs, hát lehet erre korrekt reális ok? Hát a belső levelező épp erre van-elvileg nincs olyan hogy "nem válaszol" a céges szabályzatban még valami időkeret (3 nap?) is van amely alatt válaszolni KÖTELES.

Tehát ha így nézzük, már a céges szabályt felrúgja mert nem jófejségből kell válaszolnia, hanem köteles lenne.

2021. ápr. 27. 16:09
 3/13 A kérdező kommentje:
És ha az egészet bejelentem a főnöknél névvel, eltelt idővel akkor meg még én lennék a szemét spicli.
2021. ápr. 27. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
De ha nem és fontos akkor meg teleszel a semmit nem érő munkaerő.
2021. ápr. 27. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Te nyilván nem a főnök vagy, így neked nem köteles válaszolnia.
2021. ápr. 27. 16:32
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Te nyilván nem a főnök vagy, így neked nem köteles válaszolnia."

egy kollega egy másik kollegának is köteles válaszolni munkaügyben ez teljesen evidens. engem pl kirúgnának ha egy kollega munka kapcsán írt levelét semmibe venném.

meg aztán akinek volt gyerekszobája és nem egy utolsó paraszt az ezt tudja magától is.

2021. ápr. 27. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Ne etessétek a trollt.
2021. ápr. 27. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire van nálatok mindenre céges szabályzat, akkor kell lennie ún. eszkalációs útnak is. Ezt kövesd, többet nem tudsz tenni.
2021. ápr. 27. 17:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet, megnyitotta, olvasatlanná vált és utána megfeledkezett róla. Én is jártam már így.
2021. ápr. 27. 18:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, olvasottá vált, tehát már nem volt kivastagítva, lejjebb csúszott az üzi. De tutira értettétek szerintem.
2021. ápr. 27. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!