Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnököm látta az üzenetem...

Ha a főnököm látta az üzenetem, de nem válaszolt, akkor utál, ugye?

Figyelt kérdés
Ma, a szabadnapomon hívott messengeren, de én véletlenül egy fél csörgés után kinyomtam, mert pont odanyúltam megnézni egy értesítést, abban a pillanatban, amikor elkezdett csörögni. Utána pedig egyből hívott a lányom is, így vissza se tudtam hívni a főnökasszonyomat, ami eleve bunkóságnak hat. 7 perccel a hívás próbálkozása után rám írt, hogy a jövőheti munkarendemet át tudnánk-e variálni kicsit és egyben küldte annak módosítását, hogy úgy jó lesz-e, mert a kolléganőm szabadságra megy. Én ezt csak 10 perccel később láttam és válaszoltam, hogy persze, rendben van. Szinte egyből megnézte, de nem válaszolt. Egy óra agyalás után megfejtettem, hogy míg ő egy szép, kedves, kissé terjedelmes üzenetet írt, addig én csak beköszöntem és letudtam annyival, hogy persze, rendben van és lehet ez nem volt szimpatikus neki, ahogy az sem, hogy kinyomás után nem hívtam vissza. Ezen felindulva megírtam neki, hogy elnézést, véletlenül kinyomtam, utána pedig egyből másik bejövő hívásom volt és mégegyszer megerősítettem, hogy igen, számíthatnak rám a jövőhéten. Semmi válasz! :( Pedig látta. Szerintetek ellenszenves vagyok neki? Új munkahely, egy hónapja vagyok itt.
2024. jún. 7. 19:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha igen, akkor elég sértődékeny, és van mit tanulnia. Szabadnapon vagy, van életed, lehet siettél, lehet utazol, bármi lehet. Nem kötelező a telefonnak sem nálad lennie, mégis válaszoltál, elmondtad mi történt. Gondolom ő is éli az életét, nem besértődött mint egy ovis, hogy "na akkor én is leszarom!" , ha meg igen, akkor majd keresel egy új helyet.
2024. jún. 7. 19:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én főnököm válaszol az üzeneteimre,de attól még tudom, hogy utál. Pedig eskü, hogy nem bántottam.
2024. jún. 7. 19:20
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő kérdezett, te válaszoltál. A válaszodra kellett volna válaszolnia?
2024. jún. 7. 19:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért nálad vannak gondok.

Ott kezdődik, hogy még a feleségemmel sincs olyan megállapodás, hogy minden hívást felvegyünk egymésnak, és mindenre azon pillanatban reagálni kellene.

Én azt gondolom, hogy benned vannak ilyen íratlan szabályok, és ezt projektálod a főnökre. Szerintem ő megtudta, amit akart, és tudomásul vette, ennyi.

2024. jún. 7. 19:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is kinyomtam a főnökömet munkából kocsival hazafelejövet.

Majd mikor hazaértem visszahívtam, megkérdezte, hogy miért nyomtam ki, megmondtam neki, hogy mert akkor úgy nem megy a kocsiba a zene és utálok telefonálni kocsiban, ráadásul akkor indultam el a melóhelyről szal miért nem mondta míg ott voltam😂😂

Amúgy tudtam, hogy valami hülyeséget akar..

2024. jún. 7. 19:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Túl gondolod.
2024. jún. 7. 19:38
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

En fonokom is hasonlo. Ha nem veszem neki fel(az tökmindegy hogy épp hányok es vagy miert nem)megsértődik! Játszmázik.

Ezek elvàrják azt hogy az alkalmazottnak ugrania kell figyelni a telefont, meg minden.

Milyen lehet ezekkel párkapcsolatban..?beteg a legtöbb.

8/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiába hogy főnök azért egy köszi belefért volna a részéről. Te ne agyalj rajta megírtad hogy elnézést hogy nem tudtad felvenni le van tudva. Vannak olyan emberek akik nem veszik ezt észre hogy kéne valami reakció.
 9/20 anonim ***** válasza:
29%

A magyarázatoddal csak rontottál rajta mert az meg ugy hangzik mintha ezer dolgod lenne es nem érsz rá a főnökre..

Ezek mindent is képesek benézni hogy min sértődjenek.

2024. jún. 7. 19:39
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén megmondom, hogy én azt gondolom, hogy nálad jó lenne egy pszichoterápia. Nagyon túlagyalsz, meg akarsz felelni. Hosszútavon nagyon önsorsrontó működési mechanizmus. Gyerekkel meg pláne kell legyen eszköztárad az életre.
2024. jún. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!