Én egy nem kedvelt személy lehetnek, ha pár ember azt írja azért nem válaszolt az üzeneteimre napokig, mert elfelejtett visszaírni?
Ha valaki akar válaszolni, az nem felejti el...
Ez nem kedveltség kérdése, hanem az, hogy fontos vagy-e neki.
Azoknak az embereknek nem voltál fontos, ne foglalkozz velük!
Nem biztos, hogy benned van a hiba. Nyilván ezeket a kapcsolatokat innen mi nem tudjuk megítélni. Velem sajnos többször előfordult, hogy elolvastam egy üzenetet, amire hosszabban akartam válaszolni, de épp nem volt időm/energiám erre, gondoltam, majd később. Aztán ugye már nem jelölte az új üzenetet, és teljesen elfejeltettem, napokig, sőt hetekig. Nem vagyok rá büszke, de egy távolabbi barátot el is veszítettem így.
Szóval előfordul, nálam tipikus sajnos. Nyilván nem a legközelebbi barátokkal. De simán lehet, hogy igaz.
Szerintem ebből nem lehet levonni azt a következtetést, hogy nem vagy kedvelt személy.
Megesik, hogy valaki megnyitja az üzenetet, de történik valami, elterelődik a figyelme, és nem tud visszaírni ott és akkor. Utána meg elfelejti olvasatlanra állítani az adott beszélgetést, úgy meg nem feltűnő, ha valakinek még nem írt vissza.
Persze, ettől még vannak olyanok is, akik ezt kifogásként használva takaróznak ilyen mondattal, de tényleg megesik az is, hogy szimplán elfelejtődik a nem-visszaírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!