Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy jeleznéd finoman hogy...

Hogy jeleznéd finoman hogy elfelejtette kifizetni?

Figyelt kérdés

Önkéntes vagyok egy helyen.

Kapok cserébe szállást&ellátast. Heti 5 nap meló a hétvége szabad városnézés stb. Mondta hogy vegyem meg magamnak a hétvégi kaját és kifizeti. De ez később nem történt meg.

2023. jún. 5. 05:40
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy, nem rokkannék bele két napi élelmiszer árába. Ha neked lényeges, akkor Pisti, itt a blokk a hétvégéről, még nem volt alkalmam átadni
2023. jún. 5. 06:28
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Finoman?

Áh, nagyon sajnállak, szörnyű így élni. Tudom, én is ilyen voltam.

Mikor még te érzed magad kényelmetlenül, mert valami jogosan járna neked, ha ez lett megbeszélve.

Én azóta már változtattam, tehát elképzelhetetlen, hogy finomkodnék ilyen esetben.

"Szia, nézd csak itt a blokk."

Ha pedig már odaadtad a blokkot és úgy felejtődött el, akkor simán rákérdezek. "Elkérhetném az árát, ahogy megbeszéltük".

De ha benned a hitrendszer korlátokat állít, akkor nehéz lesz.

2023. jún. 5. 06:37
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Finomkodjon akinek két anyja van.

"Pista, a múltkori vásárlásról el raktam a blokkot. Mikor várhatom az összeget?"

2023. jún. 5. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
"XY, adom a blokkot a hétvégi vásárlásról, ahogy megbeszéltük."
2023. jún. 5. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Önkéntes vagy:

A, Innen nézve fura, hogy most nem tudta biztosíítani az ígért ellátást, így megkért, hogy te rendezd magadat. Viszont mivel ez a nép ilyen szívatos, várható volt, hogy rászedett, hogy "kifizeti" majd.

Azt tenném, hogyha lesz legközelebb egy ilyen, akkor nem mennék bele, és emlékeztetném, hogy utoljára is igencsak megszíívatott.

Azonban az önkéntességMo.-n meredek téma, mert a munkaadó általában ígérget, a munkavállaló meg sajna sok esetben elvár anyagi-pénzügyi dolgot, holott külföldön nem erről szól az önkéntesség.

Mo.-nak igencsak fejlődnie kellene még.

2023. jún. 5. 07:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet masokkal is csinalja ezt rendszeresen, es elfelejtette.

Menj oda es add oda a blokkot vagy elkered az arat

2023. jún. 5. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
4%
Azt kell neki mondani, hogy "hol a pénzem getzi?"
2023. jún. 5. 08:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem kellett mondanom semmit. Ő mondta hogy otthon a hűtőben is van kaja használhatom nem kell ám vásárolnom. Szóval végül nem említett3m meg neki. Így azért ez elég gáz.
2023. jún. 5. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Sok gondod lesz még az életben.
2023. jún. 5. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából nem kellett mondanom semmit. Ő mondta hogy otthon a hűtőben is van kaja használhatom nem kell ám vásárolnom. Szóval végül nem említett3m meg neki. Így azért ez elég gáz."

Mi a gaz? Hogy mégiscsak kapsz ellátást a hétvégén is?

2023. jún. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!