Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál közfoglalkoztatottké...

Dolgoznál közfoglalkoztatottként vagy inkább munkanélküli lennél ha nincs más lehetőség?

Figyelt kérdés
Ebben a helyzetben vagyok, sajnos kisgyerek mellett nem találtam egyenlőre mást. Nettó 88 ezret kapok 8 órára közfoglalkoztatottként. Egy faluban élünk, tehát amúgy sem nagy a választék. Művelődési házban dolgozok kisegítőkènt jó helyen, nem az utcán takarítok vagy ilyesmi. Csak az utóbbi időben már úgy érzem nagyon kihasználnak meg hülyének is érzem magam ennyiért dolgozni. Ha itt hagyom akkor az a baj, csak lesek megint otthon, mert kb 2 havonta beteg a gyerek, sok táppénzt nem nagyon tűrik el rendes munkahelyen meg nem is tudok miatta csak óvoda időbeni munkát vállalni, mert csak én tudom vinni hozni.

#Munkahely, munka, állás, fizetés, közfoglalkoztatott,
2024. máj. 27. 09:09
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Igen
okt. 22. 17:24
 32/32 anonim ***** válasza:
13%

Ez is ugyanolyan semmi, mint a segély. Ebből is csak éhenhalni lehet. Szégyen azokra nézve, akik ezt az összeget megállapították. Ennyiért még a munkahelyig elmenni sem érdemes, nemhogy dolgozni. Akkor már inkább a teljes munkaidős, főállású utcaseprés. Ugyanolyan megalázó, de legalább teljes fizetés.

Elképesztő, hogy még mindig van birka, aki bégeti a szlogent, hogy ez is több a semminél. Mert az igénytelen magyarnak ennyi is elég.

okt. 25. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!