Milyen lehetőségei vannak egy művésznek, aki otthon alkot és interneten árul, hogy ne a lakóhelyének címét írja a csomagra, amikor feladja?
Figyelt kérdés
Ezt nagyon távolról kérdezem, mert soha életemben nem voltam semmilyen formában egyéni vállalkozó és a környezetem sem volt senki soha. Nem is rendeltem még semmit kézművesektől, de elgondolkodtam, hogy ezt hogyan oldja meg aki otthon alkot? Manapság kiadni a nevünket címünket egy idegen vásárlónak, akit sose láttunk, kicsit veszélyesnek tartom. Egy dolog a csomag, de ott van még a számla is.2024. máj. 25. 22:56
11/12 Morfondir válasza:
Egy példát is tudok adni:
Van egy keramikus hölgy ismerősöm, akinek a “székhelye” egy ajándékbolt, ahová szállít is kerámiákat. Ettől függetlenül a NET-en is árulja a műveit. Manapság már levelek sem mennek a bejegyzett címre, mert szinte mindent.elektronikus úton lehet intézni.
12/12 anonim válasza:
Na de mégis miért lenne veszélyes?
Számlán rajta kell legyen a vállalkozás székhelye, ha online árulsz és közreműködővel szállítasz a visszaküldés miatt sem tudod elrejteni a címed.
Vagy félsz, hogy valamelyik átvert vevő megtalál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!