Meg lehet szokni új lakóhelyet ha kényszerbol kell költözni?
Ide születtem, itt nőttem fel imádom. De sajnos úgy adódtak a dolgok, hogy el kell adnom a házam és legközelebbi hely ahol a megmaradó pénzből házat tudok venni 15
kmre van.
Igaz nem nagy táv, de teljesen idegen település és nem szívesen hagynám itt a környéket, minden ide köt.
Meg lehet szeretni az új idegen környezetet?
Az is ugyan úgy nyugodt környezetben van.
Csak hát a barátok, ismerősök rokonok itt vannak, ott meg senkit sem fogok ismerni.
Tippek tanácsok? Válaszokat előre is köszi
Én Budapest belvárosából költöztem falura, nem önszántamból, a kényszerítő szükség miatt. Ez mégis nagyobb váltás, mint 15 km-el arrébb menni.
Nekem majdnem 10 év kellett hozzá, hogy megszokjam, de ebbe kalkuláld bele a komplett életmódváltást is, ami megnehezítette az életemet.
Mindent meg lehet szokni, még a féllábon állást is, ha az embernek nincs más megoldás.
"Csak hát a barátok, ismerősök rokonok itt vannak, ott meg senkit sem fogok ismerni."
Úgy beszélsz erről a 15 km-ről, mintha 15000 km. lenne.
Ez nem távolság. 10 perc autóval, 20 perc biciklivel, bele ne haljál már!
Gondolom egyik faluból a szomszédosba költözöl, nagy különbség a kettő között nem lesz. Majd szerzel újabb ismerősöket, a régiek is megmaradnak és az élet megy tovább!
Hallod én meg azt hittem másik kontinensre költözöl:) 15km?? Hahahhahahaha LOL
Nem ide vág de hasonló mikor mondja az öreg Kohn:
Büszke vagyok rá hogy zsidó vagyok!
Mert ha nem lennék büszke, akkor is zsidó lennék...
Ergo KÉNYTELEN vagy elfogadni a szitut.
Köszi a válaszokat.
Igen viccesen hangzik de még is más lesz. Alapvetően introvertalt ember vagyok.
Meg ugye maga a ház amiben felnőttem és éltem évekig hirtelen más otthonom lesz.
Ilyeszto számomra.
De hat majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!