Szerintetek hogyan lehet csendes lakóhelyet találni?
A társasházban a vékony falakon át hallottam, ahogy a szomszédok tévéznek, ordítoznak, dübörgött a födém a fejem fölött a gyerkőcök rohangálásától. Reggelente arra ébredtem, hogy röfögtetik a lyukas kipufogójú ladát, berregtetik a motort az ablakom alatt.
Kiköltöztünk a kertvárosba a kert és a nyugalom miatt.
Itt éjjel-nappal ugatnak a kutyák, naphosszat sarokcsiszolóznak a közeli műhelyben, hétvégén megy a fűnyírás, bulizás. Égetik a szemetet, égett műanyag bűze terjeng gyakorta a levegőben, telente dől a kéményekből a füst. Esküszöm, a belvárosban jobb volt a levegő!
Lehet, hogy öregszem, de vágyom a nyugalomra és a tiszta levegőre, és egyre rosszabbul viselem ezek hiányát.
Hol találhatom meg ezeket? Tanyán jó? Vagy van olyan kertváros vagy falu, ahol nem ugyanez megy?
Én is laktam már sok helyen.
Véletlenül találtam nyugis helyet olyan helyen ahol azt gondoltam irtó nagy zaj lesz
(főút mentén,korházba itt mennek el a mentők,2.emelet.Ehhez képest a fák felfogják a kocsik zaját,a szomszédok szerintem még lélegezni is halkan szoktak,madárcsicsergésre ébredek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!