Mit tennétek a helyemben? Legyek őszinte a főnökömmel, igényeljek teljes Home Office-t?
Úgy hozta az élet, hogy külföldön dolgozom, de a párom, akivel később jöttem össze, mint hogy elkezdtem dolgozni, Magyarországon dolgozik. Tavkapcsolatban vagyunk. Én valamelyest rugalmasabb vagyok, mert nekem nincs kutyám, neki meg van. Viszont hivatalosan heti kétszer be kellene járnom az irodába, amit így nehezen tudok megvalósítani. Mindig kitalálok valami kamu indokot. A főnökömet kevésbé érdekli, a kollégáimat inkább.
Na mindegy, eddig nagyon jól elvoltam, de a sok utazgatás miatt sokkal kimerültebb vagyok újabban. Romlott a teljesítményem, egyszer be is aludtam.
Ma volt egy elbeszélgetésem a főnökömmel, és azt mondja őt nem zavarja, de azért párszor jelenjek meg. Plusz a kolléganőm sajnos nincs velem megelégedve, amúgy is egy toxikus valaki, de újabban napi szinten kioszt valamiért.
Most vagyok abban a szituban, hogy nem tudom mi legyen. Meleg vagyok, és a kolléganőm eléggé homofób, így nem akarok neki beszámolni arról, hogy miért vagyok ritkán az irodaban. De hosszú tavon szerintem a mentalis és fizikao egészségem is rámehet. Szerintetek?
"Azért azt ugye belátod, hogy nem működhet úgy állandó jelleggel, hogy egy cégnek dolgozol, de fizikailag mindig 500 km-rel arrébb vagy, nem is tartózkodsz az országban"
Csak szólok, hogy de, van ilyen.
6: Nem azt mondom, hogy nincs ilyen, hanem hogy hosszútávon nem praktikus. Például mi van, ha a dolgozónak valamiért be kellene mennie pár napon belül, de nem tud, mert nincs pénze rep- vagy buszjegyre, le van égve a következő fizetésig? Vagy ő már beszervezett magának otthon egy többnapos esti programot? Vagy elkezdte felujítani a házát, és azt nem tudja csak úgy otthagyni? És ilyenek.
7: Nyilván nem csak úgy kipattant, hanem oka van, hogy igy döntöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!