Hogy kezelnéd, ha nem szeretnek egy munkahelyen, és gyakorlatilag semmibe néznek?
Maradnék, mert máshol is ez lesz.
Én is introvertált vagyok és csúnya is. Hiába vagyok ügyes, a műszakvezető a régi helyemen mindig engem baszogatott, a szép lányokkal meg kedvesen beszélt. Az új helyemen szintén én vagyok az, aki nem csinál semmit, lassú stb, holott 2-3 ember munkáját végzem, és aki tényleg lassú, azt nem baszogatják, mert az nem csúnya.
Azért az még mindig igaz, hogy a munkahelyre nem barátkozni járunk és tök mindegy kivel vagy jóba meg kivel nem, azok az emberek nem a barátaid...
Szerintem önmagában azzal semmi probléma nincs, hogy semmibe néznek. Pontosan ezért, mert nem kell hogy szeressenek, nem ezért járunk dolgozni. Mindenkinek lenne kedveltebb foglalkozása, mint nem kívánatos emberek között lenni.
Váltani akkor KELL, ha b.sztatnak, rád szállnak, akadályoznak, alád tesznek, stb.
Nem tetszem a Jutkának meg a Sanyi is olyan furán néz rám? Hát ki nem sz.rja le? 😃 Addig, míg a kapcsolatunk megmarad munkakapcsolatnál és nem tesznek keresztbe, nem szólnak be, nem állnak le b.sztatni, szimplán csak tisztában vagyok vele hogy nem tetszik nekik a pofám, én még nem tartom nyomós indoknak arra vonatkozólag, hogy én onnan meneküljek.
Persze, a munkahelyi klíma rengeteget számít, én megtapasztaltam mindkét végletet, pontosan ezért tudom, hogy nem a munka a nehéz, nem az a fárasztó, hogy be kell menni és le kell dolgozni 8-10 órát, hanem az emberek...
És tök mindegy hova mész, mindig lesznek olyan emberek, akiknek nem tetszik majd a pofád. Tehát nem fogsz tudni megfelelni mindenkinek, nem fog mindenki szeretni.
Nem különösebben szeretem a Majkát, de ő mondta egyszer egy interjúban, hogy bárhova mész, bármilyen munkahelyen is dolgozol, mindig van minimum 1 sz.r arc. Aki mindig sz.rt kever, bunkó, b.sztat másokat stb. És ez tényleg így van. Nincs olyan munkahely, hogy rendben vagy mindenkinek a szemében. Lehet, hogy a szemedben nyali, de mindig van egy g.ci. Van ahol meg több.
De mégegyszer, amíg ez nem át b.szogatásba és megáll annyiban, hogy nem vesz rólam tudomást, addig én nem gondolom hogy munkahelyet kellene váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!