Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt egy álláshirdetésben...

Mi volt egy álláshirdetésben a legröhejesebb pont, az "Elvárások" alatt, amivel találkoztatok?

Figyelt kérdés
"Közkívánatra" legyen ilyen is.
2024. máj. 9. 11:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
71%
És neked kérdező?
2024. máj. 9. 16:05
 22/31 anonim ***** válasza:
86%
Elvárták, hogy meg tudjam csinálni a hajam. Nem tudtam. Back office, konkrétan ügyfelet akkor láttam, mikor a kajaszünetben lementem cigizni, de váll alá nem érhet a hajam, az se játszik, hogy copfba fogom, csináljam meg kontyba, hogy biztos ne érjen le. Seggig érő, sűrű, vastagszálú hajam van/volt akkoriban, ha kontyba próbáltam tekerni, majdnem akkora volt a konty, mint a fejem, meg nem volt az a hullámcsatmennyiség, ami akár csak az ebédszünetig a helyén maradt volna, meg francnak sincs ideje erre reggel, meg amúgy is, kit érdekel? Nem volt hosszú életű a munkaviszonyom ott. Ráadásul a dress code nekem nőként csak ceruzaszoknyát engedett, mai napig a leggyűlöltebb ruhadarabom, kb. két hete lehettem ott, mikor megkérdeztem, hogy a vallásszabadság jegyében nem hordhatnék inkább csadort amúgy? Mert még abban is jobban érezném magam.
2024. máj. 10. 17:20
 23/31 anonim ***** válasza:
96%

Sok cég a lojalitást is eléggé sajátosan értelmezi, - konkrétan úgy, hogy a fizetésedért saját életed SE legyen! :D

Másik kedvencem - szándékosan kisarkítva:

Fiatal, érettségi tanulmányait frissen végzett munkaerőt keresünk 30 év munkatapasztalattal! :DDD

2024. máj. 10. 21:25
 24/31 anonim ***** válasza:
Elnézve ezt a sok pofátlanságot és irreális elvárást, úgy csinálnak a cégek, mintha munkaerő túlkínálat lenne, és már az árokásó munkára is válogathatnak, mert oda is kilóméteres sorok állnak, pedig mind a tv-ben, mind az emberektől, mind az itteni felhasználóktól is azt hallani, hogy kritikus munkaerő hiány van, lasszóval kell fogni a munkaerőt, csak az nem dolgozik, aki nem akar, monopol helyzetben van a munkavállaló. Nyilván igaz ha már mindenki ezt mondja, de akkor ez hogy lehet?
2024. máj. 14. 17:24
 25/31 Katona Dius ***** válasza:
Úgy, hogy mindkét félnek vannak elvárásai, és ritkán egyeznek. A dolgozó minél több pénzt akar minél kevesebb munkával (ez most erős túlzás, csak a példa miatt), a munkáltató meg minél kevesebbet akar fizetni, de a dolgozótól elvárja a minél több munkát (ez sajnos nem túlzás).
2024. máj. 14. 17:52
 26/31 anonim ***** válasza:
#25! Ha azt nézzük, hogy dolgozunk annyit mint egy átlag európai (talán kicsit többet is) és az árak is vannak itt olyanok, mint európában, de mégis kevesebbért mint más európai országokban, akkor a dolgozónak valaho akár jogos is lehetne ezen elvárása.
2024. máj. 15. 09:07
 27/31 anonim ***** válasza:

Hát ez van, előbb a rabszolgatörvényt, majd most szép lassan a keleti munkaórák számát (a munkavédelem színvonala meg talán már régóta ott van) erőszakolják rá a lakosságra. De legalább lesz olyan idióta aki őszintén hőbörögve előadhatja hogy mi a baj a sok munkaórával, hát nem akarsz sok pénzt keresni? :D És igen, gombokért 12 órázni rendkívül lélekemelő lehet, bizonyára igaza is van. Főleg ha még haszonélvezője is ennek a rendszernek, valami odaültetett főnökként vagy managerként.

És hogy ontopic maradjak, én pár éve már láttam olyat hírdetésben az amit mi kínálunk résznél első (és talán egyetlen?) pontként megemlítve, hogy: rengeteg munka. A mai napig nem tudom hogy poénnak szánták, vagy valósnak :D Egyébként vmi betanított szakképzésmentes álláshirdetésnél szerepelt ez. De elvárásnál is szerepelt hogy szeress dolgozni, legyél rugalmas és terhelhető, meg a többi hasonló hajcsárhelyes redflag.

#munka #munka #munka

2024. máj. 15. 16:35
 28/31 anonim ***** válasza:

"Legyen a munkád a hivatásod"

Na lehet tippelni hogy ez mit jelent. :D

2024. máj. 30. 10:32
 29/31 anonim ***** válasza:

"Pályakezdők jelentkezését is várjuk, amennyiben rendelkeznek műszaki

tapasztalattal."

Most pályakezdő vagy tapasztalt?

2024. jún. 2. 11:48
 30/31 anonim ***** válasza:
29: Esetleg arra gondolnak, hogy ilyen jellegű szakmát tanult.
2024. jún. 2. 12:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!