Mi volt egy álláshirdetésben a legröhejesebb pont, az "Elvárások" alatt, amivel találkoztatok?
Sok cég a lojalitást is eléggé sajátosan értelmezi, - konkrétan úgy, hogy a fizetésedért saját életed SE legyen! :D
Másik kedvencem - szándékosan kisarkítva:
Fiatal, érettségi tanulmányait frissen végzett munkaerőt keresünk 30 év munkatapasztalattal! :DDD
Hát ez van, előbb a rabszolgatörvényt, majd most szép lassan a keleti munkaórák számát (a munkavédelem színvonala meg talán már régóta ott van) erőszakolják rá a lakosságra. De legalább lesz olyan idióta aki őszintén hőbörögve előadhatja hogy mi a baj a sok munkaórával, hát nem akarsz sok pénzt keresni? :D És igen, gombokért 12 órázni rendkívül lélekemelő lehet, bizonyára igaza is van. Főleg ha még haszonélvezője is ennek a rendszernek, valami odaültetett főnökként vagy managerként.
És hogy ontopic maradjak, én pár éve már láttam olyat hírdetésben az amit mi kínálunk résznél első (és talán egyetlen?) pontként megemlítve, hogy: rengeteg munka. A mai napig nem tudom hogy poénnak szánták, vagy valósnak :D Egyébként vmi betanított szakképzésmentes álláshirdetésnél szerepelt ez. De elvárásnál is szerepelt hogy szeress dolgozni, legyél rugalmas és terhelhető, meg a többi hasonló hajcsárhelyes redflag.
#munka #munka #munka
"Legyen a munkád a hivatásod"
Na lehet tippelni hogy ez mit jelent. :D
"Pályakezdők jelentkezését is várjuk, amennyiben rendelkeznek műszaki
tapasztalattal."
Most pályakezdő vagy tapasztalt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!