Miért nem rúgják ki?
Ha nem pletykál ki másokat, akkor nem kellene bántani! (Lehet, hogy valakit elveszített. A gyász szokott nagyon mély fájdalommal járni.)
Amilyen vad világ van, előfordulhat, hogy az iskolában kiközösítették és még nem tette túl magát rajta. Vagy teljesítménykényszeres a családja és hajszolják olyan irányba, ami nem neki való.
Én egy elég agresszív kolléganő miatt voltam kénytelen felmondani - de az már tényleg a szavakkal bántalmazás kategória volt.
"Munkáját elvégzi rendben"
Már meg is válaszoltad magadnak a kérdésed..Egy munkahelyen a főnökség szempontjából ez a lényeg elsősorban.
Persze nem ártana, ha jó lenne bent a hangulat, de amíg elvégzi a munkáját, nem kellene faggatni a rossz kedv okáról.
Lehet, hogy nem akar mindenkit bevonni a magánéletébe. Ha jól érezné ott magát, elképzelhető, hogy nyitna valamelyikőtök felé. Bár ha ez egy összeszokott közösség, nem feltétlenül.
Amikor felvették oda, nyilván ő sem tudhatta, milyenek lesznek a kollégák. Nekem a halálom, amikor mindenki tud mindent a másik legbensőségesebb dolgairól, utána legalább a többi ki tudja beszélni, ha valamit máshogy képzel el, mint ahogy az a többiek által "elvárható" lenne.
És mégis milyen indokkal rúgnák ki? Hogy nem mosolyog? Az legfeljebb olyan munkakörnél lehet feltétel, ahol ügyfelekkel vagy vendégekkel kell kommunikálni.
A legjobb lenne, ha a magad dolgával törődnél!
1. Ha rossz a kedve, annak ok van, de nem feltétlen tartozik idegenekre.
2. Ha baja van, nem fog a kedvedért röhögcsélni, csak hogy téged ne zavarjon a rossz kedve
3. Amíg a munkáját elvégzi, semmi ok arra, hogy kirúgják.
4. Viszont ha tovább zaklatod, emiatt téged ellküldhetnek.
#8:
Akkor meg mi a büdös francot pampogsz? Állítsd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!