Miért olyan nehéz takarítói munkára embereket találni?
Figyelt kérdés
Illetve találni lehet, mert rengetegen jelentkeznek, de olyan, aki tud is takarítani, vagy egyeltalán meg akarja tanulni, és tisztességgel elvégezni a munkát olyat nem lehet.
Dunántúli megyeszékhely, 8 órás állásban alkalmaznám vállalkozásban, átlagon felüli órabérrel, de így sem sikerül. Mások is küzdenek ezzel?
ápr. 28. 10:51
11/24 A kérdező kommentje:
Ha te úgyis jobban tudod, akkor mindegy is, nem? Ha jól sejtem te is az első hozzászólásban említettek táborát erősítheted…
ápr. 28. 11:46
12/24 anonim válasza:
Én azok táborát erősítem, akinek van emberismerete, és átlát az embereken a pénz torzító vasfüggönyén keresztül...
14/24 A kérdező kommentje:
#12: ezt hogy érted? Mi azzal a bajod, ha valaki aki megteheti, fizet azért, hogy kitakarítsák az otthonát?
Voltál már takarító, vagy takaríttattál, vagy csak úgy ismeretlenül van egy véleményed, semmi valóság alap nélkül? Tényleg érdekelne!
ápr. 28. 11:51
15/24 anonim válasza:
Én meg pont olyan embert keresnék aki betanitana lakás takarításra...
Csak nem tudom hol keressem vagy , hol kell keresni ilyen személyt??
16/24 anonim válasza:
Amíg nem volt rendes munkám én is takarítottam 3 évig. Nem szerettem, alapjáraton utáltam dolgozni ott, de legalább adtak pénzt. Valamit elbohóckodtam abban a 8 órában aztán leléptem mindig. A faxomnak van kedve dolgozni. Ott mindenki azt mondta, hogy lusta vagyok és igen az is vagyok egyes munkaterületeken. A mostani melómat viszont szeretem és ember nem mondaná meg, hogy egy olyan munkaszerető kötelességét tudó ember mint én ne végezné el a dolgát. Én nem vagyok egy erkölcsös ember szóval én tudok válaszolni neked. A szükség miatt mennek el dolgozni és ha látják a főnökön, hogy hülyére lehet venni akkor lesz is aki kihasználja ezt és profitál belőle a maga módján. :)
17/24 A kérdező kommentje:
#17: értem amit írsz, de nem tudom megérteni.
ápr. 28. 12:12
18/24 A kérdező kommentje:
#19: szerintem mindegy, hogy mit dolgozik az ember, ha fizetnek érte, azt el kell végezni becsülettel, tisztességgel. Valóban hülye vagyok, ebben igazad van!
ápr. 28. 12:18
19/24 anonim válasza:
Miért nem keresel két 4 órásat? Kisgyerekes anyukák kapnának az alkalmon, mert 8 órában sokan nem tudnak dolgozni, és meg is becsülnék, hogy valaki végre alkalmazza, plusz két ember rugalmasabb, mint egy.
20/24 anonim válasza:
Nézd, ha fizetsz nekem rengeteg pénzt, plusz van millió hozzáértő jelentkező a helyemre, akkor tisztességesen elvégzem a munkát, még pluszt is rakok bele. Ha viszont szarul fizetsz, szar a munka és még konkurencia sincs, akkor ne várd, hogy én legyek a munka hőse.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!