Mit lehet tenni a munkahelyi mobbing ellen?
Figyelt kérdés
A kérdés fontos, hisz az ember megélhetését leginkább az állása adja.ápr. 26. 08:39
31/37 anonim válasza:
30: A szocializmusban ez még működött is. Ott ugye bűncselekmény volt a munkanélküliség, felvették az embert akkor is, ha igazából nem volt rá szükség. Manapság viszont már nem igazán megy ez.
32/37 anonim válasza:
31: Annak kellett munkát találnia a másiknak, akit a "jó tanácsa" miatt kirúgtak? Én erről nem tudtam, csak a teljes foglalkoztatásról és a KMK-ról.
33/37 anonim válasza:
32: Nem értem. Valakit kirúgnak, és neki kellene munkát találni annak, aki tanácsolt neki valamit ami miatt őt kirúgták? Vagy micsoda?🤔
34/37 anonim válasza:
Akár azért is, de elírtam. Ha valaki felmond valaki hülye tanácsát megfogadva, és nem talál munkát, akkor.
35/37 anonim válasza:
34: De a szociban nem volt olyan, hogy valaki nem talált munkát.
36/37 anonim válasza:
De szoci már nincs 34 éve. Mi a kérdés?
37/37 anonim válasza:
Az a megoldás, miszerint "Hagyd ott azt a munkahelyet, ahol mobbingolnak", az csak annyit old meg, hogy annál a cégnél nem fognak többet mobbingolni. De minden céget ezért ott hagyni nem megoldás. Csak növekszik az önéletrajzod oldalainak száma, ami állásinterjún hátrány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!