Van itt olyan aki meg tud élni úgy hogy heti 5 napot dolgozik napi 8 órában?
Figyelt kérdés
Vagy az kevés,vállalni kell mellette még legalább napi 4 órás műszakot is?Vagy dolgozni kell hétvégén is még mellette hogy meg tudjon élni?2024. ápr. 26. 06:44
11/24 anonim válasza:
Az attól függ mennyit fizetnek a napi 8 órás munkára.Ha 200 ezret,akkor vállalni kéne pluszmunkát,hiszen egy albérlet kerül 200 ezerbe.
12/24 anonim válasza:
#9 írj privátban, küldj képet magadról és megbeszélhetjük a részleteket😀
14/24 anonim válasza:
Ugyanazt lehet erre mondani, hogy saját körülményektől függ és jelen esetben a kérdés által a fizetéstől is.
Én 300-E alatt kapok, míg valaki ugyanúgy 8 órában a másfélszeresét. Valakinek ilyen pénz mellett szüksége lenne másra, én most elvagyok. (Ráadásul párom még kevesebbet keres pedig.) Mivel családi lakásban maradtam és nem invesztálok másik lakásba, ezért számomra ez éppen jó. Más itt a Gyakorin 600-ezerrel nyavalygott, bár annak valóságtartalmát kétlem. S ezzel nem tagadom az ország békasegg-helyzetét, nekem jó körülményeim maradtak és így meg tudom oldani.
15/24 anonim válasza:
Előző 2 évben voltam megreccsenve anyagilag és ráadásul párom munkanélküli volt, akkor próbálkoztam vállalkozással. Nem jól indítottam, nem reklámoztam, nem indult be, majd összeszedtük magunkat. Egyfajta segítő szolgáltatás, amit azóta ráadásul újra ingyenesen csinálok helyette. Tehát nem görcsölök rajta és megoldjuk.
16/24 anonim válasza:
A 200-ezres garzon pedig Budapesten is rablás - még két emberre is.
17/24 anonim válasza:
#14 300 ezerből nyilván el lehet lenni saját lakásban…meg ha pl. nincs autód, háziállatod, gyereked.
18/24 anonim válasza:
Ezért sem egyértelmű így kérdezni. A rezsi is különböző, az albérlet is különböző, hitele lehet valakinek, és a sok többi... Albérlet és albérlet között is hatalmas szakadékok vannak, ahogyan itt is látjuk.
19/24 anonim válasza:
4. Mi a vegzettseged?
Nettó 300ból sajnos nem, főleg hogy magánegészségügybe kell járjak amiatt hogy az SZTKban nem látnak el..
20/24 anonim válasza:
19. Biztos sokaknak lesz már ismerős/elcsépelt/felháborító, bánomisén milyen, de programtervező informatikus vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!