Hogy a fenébe kezeljem higgadtan ezt a dolgot?
Sziasztok.
Van egy kolléganőm. Nagyon kedveltem az elején. Viszont minél többet dolgozok vele együtt, egyre jobban az agyamra megy. Rá kellett jöjjek, hogy egy kis kavarógép. Tudni kell, hogy az exemmel dolgozok egy helyen. Semmi probléma nincs köztünk, hiszen felnőttként kezeltük a kialakult helyzetet, de nyilván érezhető egy kis feszültség köztünk. Na most ez a kolléganő elakar kezdeni terjeszteni egy pletykát, mégpedig azt, hogy “tudja, hogy mi ketten együtt töltöttük a hétvégét”. Százmilliószor megkértem, hogy meg se próbálja! Én azóta férjhez mentem, nagyon szeretem a férjem, neki el is mondtam, hogy mit tervez ez a nő. Viszont az exemtől nagyon félek, ha ez visszajut a fülébe, mert abból botrány lesz, és nem akarom, hogy azt gondolja, hogy én indítottam el ezt a hülyeséget. Gondoltam arra, hogy elmondom neki, hogy mire készül a kiscsaj, (aki amúgy odáig van érte) de amíg nem jut vissza semmi a fülembe, addig inkább csendben szeretnék maradni. Viszont nagyon bánt ez az egész. Azt tudni kell, hogy az exem gyűlöli ezt a nőt!
Mi lenne a tanácsotok erre a helyzetre? Kiakarok maradni minden ilyenből, nem is értem, hogy ezt most miért akarja velem tenni?!
Sztem inkább ne. Egyrészt mégis csak munkahelyről van szó, nem valami gimnáziumról. Másrészt a sztorinak részese az ex, az ilyesmit tanácsos élből lezárni.
Nem tudom, hogy az átlag nő, mint te is, miért nem hajlandó önbizalmat építeni és simán kiállni magáért, beleállni nyugodtan a konfliktusba. Én ezeket megeszem reggelire.
A másik, amit nem értek, hogy nincs saját baráti társaságotok, muszáj munkán kívül is ezekkel lógni?
Nem mondom, hogy szorongok miatta, hanem bánt. Hiszen én azt hittem, hogy ezzel a kolléganővel jóban vagyok. De pénteken bekattant nála valami! Amit nem értek, hogy miért. Konkrétan ő azt sem tudja, hogy az exem, az exem. Azt sejti, hogy volt valami köztünk anno, (nem sok ideig tartott amúgy sem) de ez egy új dolgozó, és nem is avatom bele az embereket a magánéletembe. Nem véletlenül “magán”élet.
Kedves utolsó! Kiállok magamért, sőt mindenkiért, de utálom a feszkót! Mindig is szerettem kimaradni belőle, persze vannak olyan dolgok, amikből nem lehet. És ez egy munkahely.
Nem óvoda, hogy Petike meghúzta a hajam. Mondjuk a kiscsaj viselkedése eléggé veszekszik egy 2 éves gyerekével. Miért a kolléganőkkel mentem el? Mert így gondoltunk. De a kavarógép nem jött el! Megvolt hívva ő is, de pénteken behisztizett, miután közöltem vele, hogy semmilyen szarkavarást nem engedek meg neki. Kavarja a kakát a saját nevében, de ne az enyémbe! És ezen megsértődött…mekkora szemét vagyok…:D
Te most mégis mit csinálsz itt az utolsó kommentedben?
Miért írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!