Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy a fenébe kezeljem higgadt...

Hogy a fenébe kezeljem higgadtan ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy kolléganőm. Nagyon kedveltem az elején. Viszont minél többet dolgozok vele együtt, egyre jobban az agyamra megy. Rá kellett jöjjek, hogy egy kis kavarógép. Tudni kell, hogy az exemmel dolgozok egy helyen. Semmi probléma nincs köztünk, hiszen felnőttként kezeltük a kialakult helyzetet, de nyilván érezhető egy kis feszültség köztünk. Na most ez a kolléganő elakar kezdeni terjeszteni egy pletykát, mégpedig azt, hogy “tudja, hogy mi ketten együtt töltöttük a hétvégét”. Százmilliószor megkértem, hogy meg se próbálja! Én azóta férjhez mentem, nagyon szeretem a férjem, neki el is mondtam, hogy mit tervez ez a nő. Viszont az exemtől nagyon félek, ha ez visszajut a fülébe, mert abból botrány lesz, és nem akarom, hogy azt gondolja, hogy én indítottam el ezt a hülyeséget. Gondoltam arra, hogy elmondom neki, hogy mire készül a kiscsaj, (aki amúgy odáig van érte) de amíg nem jut vissza semmi a fülembe, addig inkább csendben szeretnék maradni. Viszont nagyon bánt ez az egész. Azt tudni kell, hogy az exem gyűlöli ezt a nőt!

Mi lenne a tanácsotok erre a helyzetre? Kiakarok maradni minden ilyenből, nem is értem, hogy ezt most miért akarja velem tenni?!

ápr. 15. 08:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha a férjed tudja mi van akkor nincs gáz, a házasságod nem fog erre rámenni.
ápr. 15. 08:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem a házasságomat féltem, hanem majd a kialakult munkahelyi feszültséget szeretném elkerülni!
ápr. 15. 08:37
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy a férjednek, úgy az exednek is jelzd, mire készül. Röviden. És ennyi, maradj ki belőle. Azzal pedig, hogy mit gondol meg ki kinek hisz, azzal ne foglalkozz ezután. Hasonló szitum volt nekem is. Volt a munkahelyen egy jóbarátom, a főnöknő a fejébe vette több van köztünk, miután ő akart egy kis kalandot a sráctól de ő visszautasította. Bosszúból ment ez. Rögtön az elején elmondtam a férjemnek és a munkatárs jóbarátnak is. Azután terjedt a pletyka. Volt aki bevette... Legalább kiderült az emberek igazi arca. Idővel elcsendesedett a dolog és már egyre többen látják, hogy a főnöknő egy nagy szarkavaró gép.
ápr. 15. 08:40
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

Hú, ezek a kis semmilyen emberek, mint a kolléganőd...ha már nem lehet a főszereplője a történetnek, generál egy hatalmas feszkót.

Beszéld meg az exeddel, és röhögjetek rajta egy jót.

Bár erős bosszú lesz a vége a nőtől, az fix.

ápr. 15. 09:12
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Én meg elegánsan, nyugodtan bemennék a főnökhöz és segítségét kérném, hogy a kollegám beleavatkozik kérés és felhatalmazás nélkül a magánéletembe és ezzel rontja a munkamorált, legyen szíves állítson rajta, a pletyka, a magánéleted nem való a munkakörnyezetbe, ezt rajta kívül mindenki be tudja tartani :)
ápr. 15. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

„...az exemtől nagyon félek, ha ez visszajut a fülébe, mert abból botrány lesz”

Miféle "botrány", kik között? Én a helyedben nem is foglalkoznék az egésszel, hiszen a férjed előtt tiszta vagy és ez a lényeg. Ha meg az exed elkezdene feléd pampogni, akkor küldd el mérgesen a halál faxába hogy ezt beszélje meg a szarkavaró kolleginával, már ha van kedve hozzá, téged meg hagyjon békén a hülyeségekkel.

ápr. 15. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Menj oda és mond meg neki, hogy mit képzel magáról. De honnan tudod, hogy el akarja kezdeni terjeszteni ha még nem kezdte el? Mire vár? Egyébként ne félj mások véleményétől, nem a pletykák alapján fognak kedvelni/utálni emberek. A légkör sem fog negatív irányba változni ha kiállsz magadért és onnantól nem veszed magadra. Minden csoda csak három napig tart. Akik pletykásak azokat pár nap múlva úgyis másik fogja érdekelni ez addigra lejárt lemez lesz.
ápr. 15. 09:30
 8/15 A kérdező kommentje:

3,4/7 igen, én is erre gondoltam, hogy jelzem felé. De mint írtam, jó a “kapcsolat” köztünk. Ez annyiba kimerül, hogy a szükséges dolgokat megbeszéljük, és semmi többet.

5/7 pénteken már jeleztem, hogy egyszerűen kikeszulok tőle. Azt mondta, hogy megoldjuk úgy, hogy minél távolabb legyünk egymástól.

6/7 az exem egy elég érdekes ember. (Nem véletlenül lett az exem). Kissé narcisztius.

7/7 onnan tudom, hogy elmondta…oda voltunk pár kolléganővel a hétvégén bulizni, és pénteken közölte, hogy elkezd majd egy ilyen platykát terjeszteni…tehát konkrétan bejelentette…

ápr. 15. 09:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Nehogy már egy random kolléganő terrorizálgasson meg zsaroljon érzelmileg. Az exed meg pláne ne, aki iránt már elméletileg semmit se érzel. Egyébként lehet, hogy ez a bizonyos nőszemély hajt az exedre és azért terjeszt pletykákat mert zavarja, hogy ott vagy a légkörben. Ha meg az exed gyűlöli őt akkor miért gondolná azt, hogy te kezdted el ezt az egészet, ha amúgyis megtudjátok beszélni és tisztázod vele a sztorit? Ebben semmi nem logikus.

Ha meg ennyire nárcisztikus mit foglalkozol a véleményével. Mond meg a csajnak, hogy igen együtt voltatok meg is d*gott 3x is, még ha nem is igaz. Had forrjon a levében.

ápr. 15. 13:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja most nézem, hogy írtad is, hogy odáig van érte. Ez egyébként a sztoriból is lejön. Én a helyedbe nem maradnék ki belőle. Az ilyen szarkavaróknak nem árt néha letörögetni a kis szarvait.
ápr. 15. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!