Ti mennyire tudtok, nyugodtak, higgadtak maradni?
Sokszor ez láncreakció szerü, ezért is fontos, hogy kivel hogyan viselkedünk.
Ha pl A ember bal lábbal kelt vagy stresszes és így áll B emerhez, ezzel mérgezheti őt is és B ember így áll C emberhez.
Ha A ember kedves B emberrel, akkor talán ő is az lesz C-hez.
Sokszor van, hogy olyan dolgokért vesz elő mást az ember, amit igazából magában kéne leküzdeni vagy mással.
Pl egyszerű eset; felhívsz valakit telefonon délután egykor - két csengés után felveszi és beleordít a telefonba, hogy mit akarsz. Mert épp sok a dolga. De nem nagyon tehetsz te az aktuális idegességéről, mégis Veled ordít.
Sokszor a helytelen étkezés, be nem vitt szükséges folyadékmennyiség és kevés mozgás is tehet róla, illetve a ki nem adott érzelem.
---
Ha stresszes vagyok, én próbálom a kiváltó okot lerendezni vagy azzal megtárgyalni, aki kiváltotta és nem nagyon mutatni a környezetemnek.
Én is eléggé nyugodt ember vagyok, csak 1-2 emberke és a tőlük származó beszólás dudja kihozni belőlem azt hogy igazán folhuzanak engem. De ez csak a munkahelyen van.
Azon vagyok hogy az ilyen rossz emberektől való kellemetlen szavakat ne haljam meg.
Rem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!