Egy ilyen szitut hogy reagáljak le higgadtan?
Ferjemnek van egy nagyon jó barátja. Mintha testvére lenne.
Ennek a barátnak van egy mostmár felesége. Ismerjük egymást vagy 5 éve minimum.
Sokszor voltunk négyesben kirándulni, nyaralni, vagy csak valahol vacsorázni.
A sráccal elvagyok én is, jófej. De a csaj olyan fura nekem. Elbeszelgetünk, de sose leszünk nagy barátnők kb.
Ő az a tipikus mindenkinél mindent jobban tud, mindenkiről tud mindent. A facebook és az insta az élete, szeret szart keverni. Ha lát egy képet, már kombinál. Nekem sok.
Na mindegy, elviseljük egymást, az a lényeg.
3 éve terhes lettem a fiunkkal. Akkor kiakadt, nekik nem lehet gyerekük, nekünk miert lett?!
Akkor lett köztünk egy mosolyszünet. Aztán megbeszéltük az egészet. A srác lett fiunk keresztapja.
Mostmár tök elfogadták, hogy mi hárman vagyunk. Vagyis a csaj fogadta el, a srácnak nem volt ez feladat.
Most ismét várandós vagyok, itt annyira nem mutatta ki a gondolatait, de tudom mi zajlik le a fejében. A srác természetesen velünk örül.
30.héten járok. A nyár nekik mindig foglalt, a srac mezőgazdaságban dolgozik, így aratás végéig nem nagyon érnek rá.
Most kitalálták, augusztus utolsó hétvégéjére szerveznek egy nyaralást. Ők, mi, meg még 2 pár. Messengeren csináltak egy csoportot, már szervezik. Vagyis a csaj szervezi.
Ráadásul nem is a közelben, 2 órás kocsi útra.
Nekem akkor már csak tenyleg heteim lesznek hátra. Már most nehéz a terhesség, hát mi lesz akkor.
Én minden mentegetőzés nélkül közöltem, én kihagyom, ha megsértődnek, ha nem. Nem szeretnék ennyit utazni, hatalmas hassal máshol aludni... meg emellett a 2 évesünknek is azért ez nagy út lenne, borulna minden, nem hianyzik még pluszban az is.
Na a csaj ott, mindenki elött elkezdett oltani. Mert én csak ki akarom húzni magam a közös programból, meg nem beteg vagyok, hanem terhes... ha ott beindulna a szülés, ott is lenne kórház.
Erre inkább vissza sem írtam. Ferjem egyből felhivta a haverját, hogy ez mégis mi?! Annyit mondott, majd elbeszélget vele.
Nekem ez iszonyú szarul esett. Bar sokmindent nem vártam tőle...
Azert mert nekik nem lehet, meg őneki foggalma sincs milyen a terhesség, ne én legyek már a hibás.
Én mérhetetlen ideges vagyok, csalódott, szivem szerint el is felejteném ezt a nőt.
De emellett férjem legjobb barátjának a felesége...
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
2!
Annyit hozzátennék, hogy ők nem tudnak külön semmit csinálni jóformán.
Ha a srác megy valahova, a csaj is megy, különben sértődés van náluk. 10böl 9x vagy 3asban, vagy 4esben vannak/vagyunk.
Ezt már próbáltuk, páromnak volt kellemetlen, hogy ott volt az utanfutó (mi csak így hívjuk) én meg hogy nem mentem.
Fura egy ember lehet... mármint ki várná el a másiktól, hogy csak mert neki nem lehet gyereke másnak se legyen?
Egy nyaralást simán be lehet pótolni pl. jővőre, vagy kirándulás esetén akár ősszel is.
Szerintem senkinek nem kéne ez miatt kiakadnia. Meg most ők se 2-be mennek, hisz ott a másik pár.
Én rákérdeznék, hogy ugyan ő fog haza rohangálni a cucokért, ha esetleg megszületne a baba, illetve kibirna egy 2 órás utat egy újszülöttek, meg ilyeneket.
És akkor mivan, ha a csaj hisztizik? Én egy percet nem töltök ilyen mérgező, egoista ovisokkal. KEll a francnak a feszkó, amit generálnak ezek az emberek.
A helyedben mondjuk már rég megmondtam volna, hogy rám ne számítsanak, mert nem tervezem elszúrni a hétvégémet stb, ez a csaj miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!