Egy kis műanyag üzemben dolgozom érettsegivel...szeretnék legalább egy nyelvvizsgat letenni és valamilyen ügyfélszolgálatos melóba belekezdeni de félek nem vennének komolyan 10ev gyár után. Elkéstem volna a tanulassal?
2024. ápr. 11. 10:07
1/10 anonim válasza:
Sosem késő. Ha érzed hogy nem vagy jó helyen akkor vágj bele. Kitartással minden lehetséges !
2024. ápr. 11. 10:08
2/10 anonim válasza:
Pont 30 évesen váltottam élesen, ezzel kapcsolatos új szakképzést előtte 1 évvel teljesítettem, még mindig tervezek újat tanulni, biztosan fogok még váltani.
35/F
2024. ápr. 11. 10:10
3/10 anonim válasza:
Nem kasztrendszerben élünk, hogy előre meg legyen határozva, mivel teljen az életünk. Akkor váltasz és arra, amikor és amire szeretnél (meg amire lehetőséged van).
2024. ápr. 11. 10:24
4/10 anonim válasza:
2
Detto. En is 30 utan valtottam egy drasztikusat, most 46 vagyok, es erik egy ujabb elesvaltas.
2024. ápr. 11. 10:24
5/10 anonim válasza:
Most 36 évesen megyek felsőfokra angolból...És muszáj lesz mást is tanulnom.
2024. ápr. 11. 11:12
6/10 anonim válasza:
Én 40 felett tanultam ki új szakmát, azóta is abban dolgozom.
2024. ápr. 11. 11:21
7/10 anonim válasza:
Bennem most, 39 évesen érik egy váltás, úgyhogy egyáltalán nem késő.
2024. ápr. 11. 12:04
8/10 anonim válasza:
Kozel negyvenhez, érettségi es nyelvvizsga nélkül váltottam munkahelyet, szakmát es országot
Tanulni sosem késő, de ha már megteszed, celozz fennebb mint ügyfélszolgálat. Ott sok olyan nap lessz mikor visszasirod a gyárt, cserébe nem leszel jobban megfizetve.
2024. ápr. 11. 14:20
9/10 anonim válasza:
Hát sajnos igen, ha 25 éves korodig bezárólag elkezdesz egy helyen dolgozni, akkor ott kell maradni, amíg nyugdíjba nem mész, vagy meg nem halsz. Ha felmondasz, vagy kirúgnak, akkor így jártál, örökké munkanélküli leszel. (NEM)
2024. ápr. 11. 16:54
10/10 anonim válasza:
30 évesen? Nálunk 50 feletti (újra)kezdők is voltak.
Ne viccelj már, a 30 nagyon fiatal, még egyszer annyi időt akarsz dolgozni egy utált helyen, mint amennyit éltél egész életedben? Ha néhány éved lenne a nyugdíjig, megérteném, de te ettől nagyon messze vagy, ugyanakkor pont tökéletes korban a váltáshoz. Gyakorlatilag bármit meg tudsz még tanulni, semmihez sem vagy öreg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!