Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek lehet 15 évesen a...

Szerintetek lehet 15 évesen a második nevemre váltani?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe és eddig mindenki Matyinak hívott, ami gáz egy pöppet :D . A második nevem az Andris (egyik nevem jobb mint a másik...) Edig akivel találkoztam az elsütötte :"és szoktál matyizni" viccet, már anyit hallotam ezt hogy rosszul vagyok tőle :D . Az András névnek a hátulütője a becézése: Bandi ... . Szerintetek menyire lenne jó döntés?

2016. júl. 25. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

A neved "megy veled", a régebi ismerösök úgy is azt használják és magyarázkodni még kínosabb, mint a meglévö névvel élni.

Ami viszont könnyebben mehet, ha nem a becézett formát használod, hanem az eredeti (Mátyás ?) nevet és ehhez ragaszkodsz, mondván, hogy a kisgyerekes becézésböl már kinöttél.

Vagy egyszerüen nem foglalkozol a hülyékkel, és idövel leállnak, ha nem ugrasz.

A mßasik névnél ugyanez van, vagy csak a hivatalos formára (András) hallgatsz, vagy ugyanúgy tudnak vele piszkálni.

2016. júl. 25. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Változtasd meg!

2 évesen mindenki Matyikának hívott, és ha mától Mátyás, vagy András akarsz lenni, túl élik

Magyarország is nevet váltott 2 éve, de senkit se érdekel

Magyar Köztársaság -> Magyarország

2016. júl. 25. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
van akit máshogy hív az anyja, apja, párja, barátai, haverjai
2016. júl. 25. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Horváth Mátyás András vagyok, szólítsatok nyugodtan csak Andrisnak. Így mutatkozol be és kész, hivatalos papíron úgyis az egész nevednek rajta kell lennie. Engem is a 2. keresztnevemen szólítanak.
2016. júl. 25. 14:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 26. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!