Ha most B10-ben vagyok és veszek egy második autót akkor arra köthetek saját nevemre kötelezőt? és az b10-ben lesz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 18:44
2/9 anonim válasza:
Igen vehetsz, és köthetsz.
De az A0-ról indul, és szép lassan megy felfelé ugyanúgy, mint az előzőnél.
Ha ezt eladnád, és ehelyett vennél másikat, akkor átvihetnéd a bónuszod.
3/9 anonim válasza:
Ezen kívül van olyan biztosító, ahol létezik "második autó" kedvezmény.
4/9 anonim válasza:
Igen és B10-ben leszel. Mert a bónuszt nem a kocsid kapja, hanem Te. De, az új biztosító leellenőrzi.
5/9 A Tengerész válasza:
1. Leginkább meg kéne kérdezni a biztosítót. 2. De nézd meg egy kötelező felelősségbiztosítási alkusz honlapján azt az "űrlapot" amit kitöltve megkötheted neten a biztosítást, emlékeim szerint sehol nincs benne, hogy hányadik autóra kötöd. Csak a saját adataid, a vezető rutinod és a biztosítási "előéleted" az ami számít, azaz B 10-ben leszel a második autóra is. De azért nézz bele! (megpróbáltam berakni a linket, de nem hagyja a szerver, KÖBE googlizandó.)
6/9 anonim válasza:
4!
Ne írj hülyeségeket, ha nem ismered a biztosítási rendszert, és tapasztalatod sincs!
Nekünk 3 autónk van 1-et már cseréltünk.
2-es voltam.
7/9 anonim válasza:
#4, #A Tengerész:
Volt már egyszerre két autó a nevemen, és a másodikra csak A0-ban kötötték meg a biztosítást! Ugyanis a bonus személyre és autóra együtt vonatkozik!
Csak egy adalék: ha 2 évig nincs a nevén valakinek biztosítás, akkor is elveszíti az összes bónuszt, és a következő biztosítást már csak A0-ban kötik meg vele!
8/9 anonim válasza:
Szakszóval élve párhuzamos üzemeltetésről van szó, mely annyit takar amit már korábban is leírtak, hogy A00-ból fogsz indulni.
9/9 anonim válasza:
Nekem is 3 autóm van és MINDEN ÚJ AUTÓ A0-ról indul! Ha valamelyiket eladod, vagy kivonatod forgalomból, annak a bónuszát átviheted egy másik vagy egy új szerződésre!!! A biztosítás igenis az autóhoz kötött!!! Ha más vezeti, akkor is a tulajdonos (pontosabban az üzembentartó) által az autóra kötött biztosítás fizeti ha kárt okoz valaki a járművel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!